23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan sparede ECCO Sko 67.000 kilowatt om året

ECCO Sko A/S fik hjælp af Granzow A/S, da en forældet kompressorløsning skulle udskiftes med noget mere energivenligt. I dag sparer skoproducenten 67.000 kilowatt per år ved hjælp af den nye kompressor og adsorptionstørrer.

Det er blandt andet gummiblandingerne, der tilgodeses med den nye kompressor. ECCO Sko er en højteknologisk virksomhed, der også benytter robotteknologi.

Fodtøjet fra ECCO Sko A/S er på mange måder synonymt med dansk kvalitet, når den er bedst. Ergonomien er i top, men også produktionsformen afspejler skoproducentens øje for effektivitet og høj kvalitet.

Vi har været meget glade for Boge kompressorløsningen fra Granzow, der sparer os for 67.000 kilowatt om året i sammenligning med den tidligere kompressor, siger driftsleder Kjeld Mortensen fra ECCO Sko A/S. Flere steder på fabrikken hos ECCO Sko i Bredebro finder man Boges karakteristiske lyseblå farve.

Således har den danske virksomhed for nylig opgraderet den anvendte kompressorteknologi i produktionen til en energivenlig Boge kompressor, type SF 24-2 samt en Boge kapacitetsstyret adsorptionstørrer, type DA29 med dugpunktsstyring, alt sammen leveret af Granzow A/S.

18,5 kW gør en forskel.
Det nye kompressor-setup har givet energioptimeringer, der er til at tage at føle på i disse tider, hvor der fokuseres så markant meget på CO2-reduktion, fortsætter han. Før havde vi en 40 kW kompressor. Nu kører vi med den nye 18,5 kW kompressor med frekvensstyring, beskriver Kjeld Mortensen.

Energioptimerede løsninger
Boge er en stor tysk familieejet kompressorproducent – et verdensomspændende firma, der leverer globalt. Virksomheden arbejder meget målrettet på energioptimerede løsninger, og er repræsenteret i mere end 80 lande med 200 servicepartnere – ”Quality knows no borders”. Granzow A/S er eksklusiv Boge-forhandler i Danmark. Som en sidegevinst har ECCO Sko i Bredebro opnået en stor servicebesparelse med den tyske løsning.

Løsningen har givet os gode resultater, og vi er godt tilfredse, afrunder Kjeld Mortensen, der i øvrigt har en stor personlig interesse i vindmøller og derfor lægger stor vægt på at være miljøvenlig såvel i fritiden som hos ECCO Sko.

Du kan læse mere om hvad Granzow A/S tilbyder på hjemmesiden: www.granzow.dk

Kontakt Granzow A/S for yderligere info eller fagkyndig vejledning:
Telefon: 43 20 26 00
E-mail: webshop@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062