23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lækage detektor

Som eksperter inden for trykluftsystemer præsenterer vi BOGE Leak Stop - den intelligente løsning til effektiv kontrol af lækager. Udviklet af BOGE, er Leak Stop en avanceret afspærringsventil, der giver dig mulighed for at undgå lækager og opnå en mere effektiv drift af dit trykluftsystem.

Udløber
6. marts 2029

Hvad er BOGE Leak Stop?
BOGE Leak Stop er en vedligeholdelsesfri afspærringsventil, der automatisk kontrollerer og reducerer lækager i dit trykluftsystem. Dette programmérbare system er skabt til at tilpasse sig din virksomheds unikke arbejdsmønstre og minimere tryklufttabet, hvilket resulterer i besparelser og øget driftseffektivitet.

Hvordan fungerer apparatet?

  • Automatisk afspærring: Leak Stop registrerer ubenyttede produktionsperioder og afspærrer automatisk sektioner af trykluftsystemet for at forhindre lækager.
  • Programmerbar tilpasning: Systemet tilpasses præcist din virksomheds driftsplan for optimal ydeevne uden manuel indgriben.
  • Vedligeholdelsesfri Drift: Med Leak Stop behøver du ikke bekymre dig om løbende vedligeholdelse. Det er en pålidelig og langtidsholdbar løsning.

Fordele ved BOGE Leak Stop:

  • Lækagekontrol: Undgå unødvendige lækager og opnå en mere effektiv trykluftdistribution.
  • Besparelser: Reducer driftsomkostninger ved at stoppe kompressordrift uden for arbejdstiden.
  • Forlænget Levetid: Bevar systemtrykket og øg levetiden på dine kompressorer.


Hvordan kommer du i gang?
Kontakt Granzow A/S for en professionel dialog om, hvordan BOGE Leak Stop kan integreres i dit eksisterende trykluftsystem. Vores erfarne eksperter står til rådighed for at give dig skræddersyet rådgivning og assistance.

Tlf.:43 20 26 00
E-mail; info@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047