23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Revolution inden for desinfektion i renrum: ND Floor400 UV-enhed

I en tid, hvor hygiejne og desinfektion er af største betydning, tager innovationen i ND Floor400 effektiviteten til nye højder. Denne flytbare UVC-enhed, designet til problemfri integration i miljøer, der kræver de højeste standarder for hygiejne, såsom fødevareproduktion, renrum, hospitaler og laboratorier, omdefinerer tilgangen til desinfektion af overflader. 

Udløber
31. december 2024

Udstyret med et intelligent kontrolsystem for optimal funktionalitet og brugervenlighed, kan ND Floor400 yde en desinfektionsrate på op til 99,999% mod et bredt spektrum af bakterier, vira og svampe på alle overflader, der udsættes for lyset. Dens effektive rækkevidde strækker sig op til 10 meter, hvilket gør den til en alsidig løsning for forskellige anvendelser. 


Nøglefunktioner inkluderer dens pyramidekonstruktion for stabilitet, robust konstruktion og et design, der prioriterer brugersikkerhed gennem akustiske og visuelle alarmer samt bevægelsessensorer, der automatisk slukker systemet, hvis der registreres bevægelse inden for en 7-meters rækkevidde. 


Med op til 16.000 timers lampelevetid og nem vedligeholdelse er denne enhed ikke bare et værktøj, men en langsigtet investering i opretholdelsen af de højeste hygiejnestandarder. Konstrueret af rustfrit stål og godkendt til brug i klasse A og B miljøer, står ND Floor400 som et fremragende eksempel på fusionen af form, funktion og sikkerhed. 

I tider, hvor hygiejne uden kemi og med høj grad af sikkerhed, udmærker ND Floor400 sig som et vidnesbyrd om innovativ teknologis kraft til at gøre vores miljøer sikrere og mere hygiejniske. 

NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21586544

Kontaktperson

Pernille Snitkjær
Salg/administration
+45 21223488 pernille@natdis.dk

Send til en kollega

0.047