23948sdkhjf
Del siden
Annonce

9 x ISO 9001-certificering!

Vi er stolte over at kunne meddele, at vi endnu engang er blevet re-certificeret i ISO-9001:2015-standarden i vores tavleproduktion og automation/eltavle- og automationsløsninger.

Vi fortsætter stimen: ISO 9001-certificeret for niende år i træk

I Elektro Gruppen har vi altid haft et vigtigt mål: At levere arbejde af topkvalitet, som både vi og vores kunder kan være stolte af. Det er med stor glæde, vi kan meddele, at vores tavleproduktion og automationsløsninger igen har opnået ISO 9001:2015-certificeringen. Dette er niende år i træk, vi står her, og det føles hver gang lige så godt.

Læs mere om vores Tavleproduktion og Automation

 

Kvalitet i hver eneste detalje

For os er kvalitet ikke bare en del af det, vi gør; det er, hvad der er med til at drive os hver eneste dag. ISO 9001 er ikke bare et certifikat, men et løfte om, at vi tager vores arbejde med kvalitet seriøst - fra de store linjer til de mindste detaljer.

 

Konkrete fordele for vores samarbejdspartnere

Vores ISO 9001-certificering sikrer, at vi leverer:

  • Optimeret kvalitetsstyring: Gennem optimerede processer og strømlinede arbejdsgange sikrer vi en konstant høj kvalitet i alle leverancer.
  • Effektivitet i leverancer: Vores certificerede processer bidrager til at reducere omkostninger og forbedre leveringstider.
  • Risikominimering: Ved at følge internationale kvalitetsstandarder mindsker vi risiciene i leveringskæden og skaber pålidelige resultater.

 

Bevis på vores forpligtelse

Vores engagement i kvalitet går ud over certificeringen. Vi arbejder tæt sammen med vores samarbejdspartnere for at forstå deres unikke behov og udfordringer. Vi ser re-certificeringen som et skulderklap, men også som en påmindelse om, at vi altid skal stræbe efter at gøre tingene endnu bedre for vores kunder.

 

Om Elektro Gruppen

Vi har leveret løsninger til industrien i mere end 70 år – og kvaliteten går vi ikke på kompromis med. Vores tætte samarbejde med vores kunder giver stærke partnerskaber og resultater.

Når du samarbejder med Elektro Gruppen, behøver du kun at ringe til ét nummer for at få adgang til en bred vifte af ressourcer og kompetencer. Vi har samlet det hele i én virksomhed, og vores teams består af specialister og eksperter. Vores fokus er på at kombinere unik erfaring med den nyeste viden, så vi kan tilbyde det bedst mulige resultat til vores kunder.

 

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775
P nummer: 1000271610

Kontaktperson

RMS
René Mørk Sand
Afdelingsleder Tavleafdelingen
rsa@elektro.dk

Send til en kollega

0.047