23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Færøerne: Specialcontainer løsning i to etager med indvendig vindeltrappe

Hos DC-Supply A/S har vi gennem mange år samarbejdet med kunder på Færøerne og leveret specialbyggede containerløsninger til især den færøske fiskeindustri.

To-etagers adgangsmodul til produktionsfaciliteter

Udviklet som en tilbygning til et eksisterende lakseslagteri, også bygget i en specialcontainer løsning fra DC-Supply A/S - Danish Container Supply, har vi nu suppleret faciliteterne for kunden på Færøerne. Den unikke indretningsløsning er etableret i to etager med indvendig vindeltrappe, der giver nem adgang mellem etagerne.

Tilbygning fungerer som adgangsmodul til produktionsfaciliteterne i lakseslagteriet. Medarbejderne går således ind via stueetagen, hvor de kan sætte fodtøj og skifte til arbejdstøj. Herefter fortsætter de op ad trappen, hvor en dør giver adgang ind i produktionsmiljøet på første sal.

Foruden den indvendige vindeltrappe, der giver adgang mellem etagerne, indeholder modulerne både tørreskab, vaskemaskine, tørretumbler. Zoneopdeling hjælper endvidere med at skabe en mere organiseret arbejdsplads - eksempelvis giver placeringen af vaskemaskiner på første sal mulighed for, at medarbejderne kan placere det beskidte arbejdstøj til vask direkte  ved arbejdsdagens ophør.  Afløb i gulvet både i stueetagen og på første sal gør rengøring af områderne nem, med optimal hygiejne i fokus.

Hurtigt fra Danmark til Færøerne

Hos DC-Supply A/S bygger vi alle specialcontainer løsninger i egen produktion på vores værksted ved hovedsædet i Nørresundby tæt på Aalborg. Herfra sendes de færdige containere ud i verden - og det kan gå rigtig stærkt. I tilfældet her stod specialcontaineren med den indvendige vindeltrappe færdig hos os en fredag aften omkring kl. 18 - og den stod klar til brug hos kunden på Færøerne mandag morgen!

Se mere om specialcontainer løsningen på vores hjemmeside her, og kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om enten denne løsning eller de mange muligheder med specialbyggede containere.
 

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70895315
P nummer: 1002330580

Kontaktperson

JB

Send til en kollega

0.048