23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny metode til kondensatbehandling

Den første aktive olie-vandudskiller Qwik-Pure åbner op for helt nye muligheder

Klassiske olie-vand-separatorer baseret på princippet om tyngdekraftsseparation kan næppe forbedres teknisk mere. Ved udviklingen af den nye generation har vi været særligt opmærksomme på de mennesker, der arbejder med produktet. Hvad er vigtigt for dem, hvad driver dem, og hvordan kan vi give dem både maksimal beslutningspålidelighed og fleksibilitet og samtidig integrere kravene fra den moderne industri?

Aktiv drift er en ny standard inden for kondensatbehandling
Konventionelle olie-vand-separatorer fungerer efter tyngdekraftsprincippet, hvor kondensatet siver gennem filtermediet. Med Qwik-Pure tvinges kondensatet aktivt gennem for-filteret og hovedfilteret med lette trykstød.

Takket være det hermetisk forseglede design kommer brugere ikke i kontakt med de stoffer, der absorberes indeni. Alt, hvad der er blevet tilbageholdt i for-filteret og hovedfilteret, forbliver der og forurener hverken det udledte behandlede kondensat eller medarbejderne i nærheden.

Den integrerede FRC-kontrol viser patronernes aktuelle restkapacitet og overvåger automatisk, hvornår kondensatet skal presses igennem med lette trykluftstød. Hvis der er problemer, iværksættes foranstaltninger uafhængigt, og der udløses en alarm. I dette tilfælde fortsætter Qwik-Pure® med at fungere som en konventionel tyngdekraft-separator.

Qwik-Pure vokser ganske enkelt med dig
Takket være det modulære design vokser Qwik-Pure ganske enkelt med brugeren - med nogle få enkle trin kan den tilpasses til at opfylde både højere og lavere krav. Det skaber ikke kun tryghed, når der skal træffes beslutninger, men gør det også meget nemt at skabe ekstra sikkerhedsreserver eller tilpasse serviceintervallerne til andre serviceaktiviteter.

Alle Qwik-Pure-enheder bruger de samme patroner, så det er kun nødvendigt at have én størrelse på lager i det rette antal. Patronerne har et ergonomisk design og er nemme at håndtere og den kontrollerede dræning gør, at selv en fuldt mættet patron vejer mindre end 25 kg.

En lukkeventil er integreret i basen, så der ikke drypper noget ned på gulvet, efter at patronen er blevet skiftet. De medfølgende blindpropper til de øverste åbninger sikrer, at der ikke spildes nogen form for væske.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343 eller se mere om størrelser og tekniske specifikationer her:
https://avsdanmark.dk/product/qwik-pure-olie-vand-separation

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.046