23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny mere pålidelig olie-vand separator til kondensatbehandling

Olie-vand-separatorer er en vigtig del af enhver kondensatbehandling

Med Bekos nye aktive system, er det nu muligt at gøre kondensatbehandling mere pålideligt og hygiejnisk. Driftsprincippet i Bekos nye aktive system gør enheden betydeligt mere pålidelig og hygiejnisk end konventionelle systemer - og brugerne har derudover store håndteringsfordele, da de nemt kan tilpasse det modulopbyggede system til deres behov.

Qwik-Pure er et aktivt olie-vand-separationssystem, og i modsætning til statiske systemer bruger det elektrisk energi og trykluft til driften. Det olieholdige kondensat presses gennem filtrene med lette, automatisk udløste trykluftsstød. Patronerne er konstant helt fyldt med kondensat, hvilket forhindrer dannelsen af organiske kulturer, selv under længere driftspauser. Den aktive proces gør det også muligt at udnytte patronernes volumen fuldt ud og gør service mere forudsigeligt. En fejlsikker tilstand skifter enheden til konventionel gravitationsseparation i tilfælde af strømsvigt.

Netværkskapacitet sikrer sikkerhed
Det intelligente kontrolsystem viser patronernes resterende kapacitet samt statusoplysninger, f.eks. om forfaldsdatoer for service. Driftsstatus og eventuelle alarmmeddelelser kan også hentes, hvilket gør det muligt at integrere det IIOT-kompatible system i overvågnings- og kontrolsystemer på højere niveau. Brugerne kan overvåge, gemme og evaluere Qwik-Pure's data hvor som helst. Sådan giver olie-vand-separatoren maksimal proces- og funktionssikkerhed

Praktisk og ren udskiftning af patroner
Når filtrene i en patron er mættede, presses det kondensat, der stadig er tilbage, gennem filtermaterialet ved hjælp af trykluft med et tryk på en knap. Det efterfølgende patronskift udføres ergonomisk og uden værktøj. Til dette formål adskilles patronen med trykluftkondensat fra systemet og løftes ud med en simpel drejebevægelse. I modsætning til konventionelle olie-vandudskillere kan medarbejdere og arbejdsmiljø ikke komme i kontakt med det forurenede indhold under denne proces. Den nye patron sættes i og tilsluttes systemet. Patronen passer på alle QWIK-PURE olie-vandudskillere.

Modulært design giver fleksibilitet
QWIK-PURE består af en base-enhed og et variabelt antal filterpatroner. Hvis kondensatmængden ændrer sig, kan systemet lynhurtigt tilpasses til de nye krav ved at tilføje eller fjerne både bundplader og patroner. Enheden fås i fem modeller, der dækker kompressorkapaciteter mellem 10m³/min og 90m³/min. Patronerne i en størrelse, der passer til alle, forenkler indkøb og lagerføring.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343 eller se mere om størrelser og tekniske specifikationer her:
https://avsdanmark.dk/product/qwik-pure-olie-vand-separation

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.031