23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forberedt på DET VÆRSTE

I en verden, hvor et vigtigt øjeblik kan betyde en afgørende forskel mellem liv og død, er der en central faktor, som ofte overses.

 I en verden, hvor et vigtigt øjeblik kan betyde en afgørende forskel mellem liv og død, er der en central faktor, som ofte overses.

Det handler ikke om heroiske handlinger eller avanceret medicinsk viden, men derimod om en simpel grundlæggende forpligtelse over for vores medmennesker.

Uanset om det er på arbejdspladsen, derhjemme eller i offentlige omgivelser, kan evnen til at yde førstehjælp ikke blot forme vores egen, men også andres skæbne.

Hos SP Technologies ApS prioriterer vi altid udviklingen af vores medarbejderes kompetencer. Derfor er et kursus i førstehjælp en helt naturlig forlængelse af denne indsats.  

I sidste uge deltog vores medarbejder Anni Weinbrandt i et førstehjælpskursus sammen med medarbejdere fra Process Engineering A/S. Her sørgede Morten Binns fra firmaet DuKanHjælpe ApS for, at alle deltagere blev grundigt introduceret til førstehjælpens hovedpunkter og grundlæggende principper. 

Hos SP Technologies ApS vil vi gerne opfordre andre til at følge Annis eksempel og deltage i et førstehjælpskursus.❤️

⚠️Så er du altid forberedt, hvis det værst tænkelige skulle ske. 

Håndtering af pulver og granulater | Kontakt SP Technologies i dag

LinkedIn SP Technologies

SP Technologies ApS
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27674623
P nummer: 1010492633

Kontaktperson

ST
SP Technologies
sp@sptech.dk

Send til en kollega

0.079