23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan optimerer du dit autoværksted?

Der er selvfølgelig mange måder at gøre det på. Vi har oplistet et par af dem, som vi ser, skaber stor værdi hos vores kunder, når det handler om lifte.

𝗜𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲́𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗿𝗶𝗴𝘁𝗶𝗴𝗲 𝘂𝗱𝘀𝘁𝘆𝗿

At have den eller de rigtige lifte i dit værksted har stor betydning. Det er både i forhold til at udnytte pladsen optimalt, men også at skabe de bedste forudsætninger for gode arbejdsstillinger. Hvis du samtidig får en kvalitetslift, så kan den holde mange år.

 

𝗩𝗲𝗱𝗹𝗶𝗴𝗲𝗵𝗼𝗹𝗱, 𝘃𝗲𝗱𝗹𝗶𝗴𝗲𝗵𝗼𝗹𝗱, 𝘃𝗲𝗱𝗹𝗶𝗴𝗲𝗵𝗼𝗹𝗱

Ja, det kan vi næsten ikke understrege nok. Husk, at vedligeholde din lift! 😉. Det er med til at sikre oppetid og sikre, at eventuelle større reparationer fanges i opløbet for at mindske driftsstop og reparationsomkostninger. 

 

𝗟𝗼𝘃𝗽𝗹𝗶𝗴𝘁𝗶𝗴𝘁 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲𝗲𝗳𝘁𝗲𝗿𝘀𝘆𝗻

Med det årlige serviceeftersyn sikrer du ikke kun, at dine lifte lever op til Arbejdstilsynets krav. Men du sikrer også, at sikkerheden er i top for de medarbejdere, der arbejder under dem. Det giver et godt og sikkert arbejdsmiljø. 

 

Har du brug for sparring til valg af lift? Trænger dine lifte til service? Vi er klar til at hjælpe dig med alt til værkstedslifte! Ring 𝟵𝟴 𝟴𝟮𝟬 𝟳𝟬𝟬 eller send en mail til jk@elektro.dk .

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775
P nummer: 1000271610

Kontaktperson

JK
Jacob Kildedal
Afdelingsleder, Liftservice
+45 21686335 jk@elektro.dk

Send til en kollega

0.047