23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spændende besøg hos vores spanske leverandør, Rotogal.

I uge 12, 2024 tog vores team - Ole, Michael og Ulrik - på et spændende besøg hos vores spanske leverandør, Rotogal. Vi dykkede ned i verdenen af rotationsproduktion af plastprodukter og blev blæst væk af det informative og inspirerende besøg. Vores nye motto må hér være ”hvis du kan forestille dig et produkt i plast, så kan vi lave det!” I det hele taget er kodeordet special løsninger og rådgivning.

Udløber
10. maj 2024

Rotogal er specialister i design og fremstilling af kar og paller til fiskeri-, dambrug-, aquaculture- og fødevareindustrien. Deres produktion fokuserer på deres innovative højkvalitets isolerede kar og hygiejne paller og kar. 

Rotogal er en del af et familieejet selskab, som også har et søsterfirma, Egalsa. Dette firma er, hvor det hele startede, og har dybe rødder i fiskeindustrien. Egalsa begyndte med at indsamle garn/net til granulering så det kan blive genindsat 100% i nye plast produkter og er vokset til en global spiller. De var på et tidspunkt verdens største indsamler, og er stadigt en stor spiller. De sælger bl.a. specielle garn til muslingeproduktion, som er lavet af genbrugsplast fra de indsamlede garn/net.

Vores samarbejde med Rotogal startede for flere år siden, og vi er begejstrede for at fortsætte rejsen sammen ind i fremtiden på det nordiske marked.  Vi ser frem til mange flere spændende produkter og samarbejder med Rotogal! 

Det var dejligt at få lov at komme på besøg. Tak for invitationen!

Dansk Transport Emballage A/S
Oksbølvej 97, Hammelev
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20200375
P nummer: 1003465125

Kontaktperson

DTEA
Dansk Transport Emballage A/S
info@dtemballage.dk

Send til en kollega

0.062