23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny CE-kompatibel blæsepistol til præcis og effektiv afblæsning

Sikkerhed og effektivitet kombineret med ergonomisk design og optimal luftdyseteknologi

 VariBlast® Precision Safety Air Gun fra Exair er et ideelt værktøj til processer, der kræver en håndholdt og effektiv afblæsning. VariBlast er i stand til at håndtere hårde opgaver med bemærkelsesværdig lethed og opfylder alle sundheds-, sikkerheds- og miljøbeskyttelsesstandarder.

VariBlast® er en unik kraftfuld pistol, der producerer variabel kraft med en enkel justering af udløserventilen. Du bestemmer, hvor meget kraft der er brug for til applikationen ved at trykke udløseren lidt eller hele vejen for maksimal kraft.

Luftpistolen garanterer høj ydeevne og sikkerhed og fås med 30 eller 50 cm længere rør, som kan udstyres med et slagfast beskyttelsesskjold. Pistolens krop er lavet af slagfast polyacetal og har en praktisk bøjleløkke, så den nemt kan hænges op og opbevares. 

VariBlast er kompatibel med forskellige dyser, så den kan konfigureres til unikke processer. Dysernes luftstrøm kan ikke blokeres og har et støjniveau på blot 58 til 75 dBA (afhængigt af luftdyse) og opfylder alle OSHAs standarder for dead-end tryk og lydniveaueksponering.

Vil du gerne høre mere om VariBlast?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Du kan se flere afblæsningsløsninger her

 

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047