23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimér din produktion med nitrogensystemer

Der kan være mange ting at overveje, når det gælder nitrogengeneratorer. Ét er sikkert – fordelene er mange.

I Elektro Gruppen forstår vi de udfordringer og omkostninger, der følger med traditionelle metoder til forsyning af nitrogengas. Vores løsninger, herunder den innovative NitroCube fra MSS Laser og pålidelige nitrogengeneratorer fra Parker Hannifin, er designet til at tackle disse udfordringer ved at gøre det muligt for virksomheder at producere deres eget nitrogen on-site. Her giver vi svar på de mest almindelige spørgsmål om vores nitrogensystemer:

 

Produktet og teknologien

Vores nitrogengeneratorer anvender avanceret PSA (Pressure Swing Adsorption) og membranteknologi, som effektivt adskiller nitrogen fra andre komponenter i luften. Det sikrer renhed efter behov, fra 95% op til 99,999% (5 ppm).


Installation og integration

Implementeringen af vores nitrogensystemer kræver minimalt med ændringer i din eksisterende produktion. Vores eksperter vurderer jeres specifikke behov for at sikre en problemfri installation og optimal placering med hensyn til plads, ventilation og strømforsyning.


Økonomi og ROI

Nitrogensystemerne har en forventet levetid på mindst 10 år med en ROI, der oftest kan realiseres inden for de første 2-3 år, afhængigt af jeres specifikke anvendelse og driftsomkostninger. Systemerne er designet til en lang levetid med minimal vedligeholdelse.


Drift og vedligeholdelse

Regelmæssig vedligeholdelse er nødvendig for at sikre optimal drift, men vores systemer kræver minimalt vedligehold og er konstrueret til let at kunne installeres. Vi tilbyder fuld support og serviceaftaler, så jeres nitrogengenerator kører effektivt år efter år.


Sikkerhed og overholdelse

Sikkerheden er integreret i designet af alle de nitrogensystemer og -generatorer i vores portefølje. Ved at producere nitrogen on-site minimeres risikoen forbundet med håndtering og opbevaring af højttryksbeholdere eller flydende nitrogen.


Skalerbarhed og fremtidig tilpasning

Vores nitrogengeneratorer er designet til at kunne skaleres og tilpasses, så de opfylder fremtidige behov. Uanset hvor meget din virksomhed vokser, kan vores systemer udvides for at imødekomme øget behov for nitrogen.


Økonomiske fordele

"Fragt pr. leverance", "ADR-tillæg", "Energitillæg", og andre gebyrer bliver en saga blot. Med et nitrogensystem fra Elektro Gruppen producerer du dit eget nitrogen, hvilket fjerner disse omkostninger og forbedrer din bundlinje.


Detaljeret overblik og besparelser

Ved at skifte til egenproduktion af nitrogen får du fuld kontrol over din forsyning. Dette betyder ingen ventetid på leverancer, ingen forsinkelser og ingen nedetid. Med systemer som NitroCube kan du endda overvåge og justere dit forbrug i realtid for maksimal effektivitet.

 

Lad os hjælpe dig

Overgangen til on-site nitrogenproduktion er ikke blot en besparelse på omkostningerne; det er et skridt mod større uafhængighed, effektivitet og bæredygtighed. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder med nitrogensystemer og -generatorer. Giv os et kald på 98 820 700.

Læs mere om egenproduktion af nitrogen her.

Elektro Gruppen A/S
Maltvej 16-20
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21522775
P nummer: 1000271610

Kontaktperson

NSR
Nanna Stendal Rasmussen
Kommunikations- og marketingansvarlig
+45 24206699 nsr@elektro.dk

Send til en kollega

0.08