23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Miljøcontainere til opbevaring af farlige og miljøskadelige materialer

DC-Supply A/S tilbyder robuste miljøcontainere til genbrugsstationer, byggepladser og industri. Vores miljøcontainere kan fås i alle størrelser – fra små 6, 8 og 10 fods, op til 20 og 40 fods containere.

Miljøcontainere fra DC-Supply A/S har tilpasset bundkar, hvor karrets  opsamlingskapacitet minimum svarer til rum­indholdet af den største beholder, der skal opbevares i containeren. Det betyder, at opbevares der eksempelvis 1000 liter IBC tanke i miljøcontaineren, kan karret således minimum indeholde 1000 liter væske.

Miljøcontainere til genbrugsstationer

På kommunernes genbrugsstationer minimerer man med miljøcontainere risikoen for spild og lækage, også selvom der er meget trafik ind og ud af containeren i løbet af en dag, når borgere og virksomheder afleverer maling og andre kemikalier til miljøforsvarlig bortskaffelse. Med en miljøcontainer kan materialerne opbevares sikkert på genbrugsstationen, indtil de kan transporteres til destruktion eller genanvendelse. 

Miljøcontainere til byggepladser

Oplagring af brandfarlige materialer på byggepladser sker sikkert og forsvarligt i en aflåst miljøcontainer. Vælger man tillige at få miljøcontainere med sensorstyret lys, så lyset automatisk tænder, når man går ind i containeren - og slukker igen, når den forlades, er man sikret en velstruktureret og godt oplyst lagerplads.  Hermed hjælper man sig selv til at minimere risikoen for spild eller uheld - og dermed også risikoen for efterfølgende forurening i nærmiljøet.

Miljøcontainere til industri

Miljøcontainere anvendes f.eks.  i fødevareindustrien ved lagring og opbevaring af temperaturfølsomt og/eller flydende gods, mens de i f.eks. elektroniske industrier eller plastindustri m.m.  bruges i forbindelse med  ATEX-, brand-  og eksplosionsfarlige materialer. Hos DC-Supply A/S har vi bl.a. leveret en specialbygget miljøcontainer til opbevaring af IBC tanke med additiver til beton, der skal stå frostfrit. 

Salg og udlejning af miljøcontainere

Hos DC-Supply A/S tilbyder vi miljøcontainere til opbevaring af alle typer materialer, og vi hjælper gerne med at afdække hvilke krav, løsningen skal opfylde. Du får både hjælp af vores erfarne salgsteam og i vores interne tekniske afdeling, hvor der også er kompetent rådgivning indenfor brandsikkerhed og brandteknik at hente. 

Du kan enten købe eller leje din containerløsning hos DC-Supply A/S. Kontakt os gerne allerede i dag - vi er klar til at hjælpe med en god miljøcontainer løsning både til genbrugsstationen, på byggepladsen og i industrien.

Læs mere om miljøcontainere til genbrugsstationer, byggepladser og industri på vores hjemmeside >>

DC-Supply A/S - Danish Container Supply
Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70895315
P nummer: 1002330580

Kontaktperson

JB
Jan Bager
Salgschef
jab@dc-supply.dk

Send til en kollega

0.078