23948sdkhjf
Del siden
Annonce

REFOOD-mærkets aktører sætter ekstra fokus på de mange madhåndværkere, der hver dag gør noget ekstra

I år udpeger REFOOD mærket årets medlem blandt madhåndværkere og virksomheder, der går forrest i kampen mod madspild og for genanvendelse. Vi håber, at se rigtig mange af vores kunder blandt deltagerne i konkurrencen. Kom og vis den forskel I gør!

Kåringen er sat i verden for at sikre kontinuerlig udvikling i branchen og hylde dem, der går forrest i udviklingen af deres holdbare praksis inden for reduktion af madspild og genanvendelse. Vores medlemmer fortjener anerkendelse for deres indsats.

SÅDAN DELTAGER DU/I:
Fortæl i ord og billeder, hvilke initiativer I har taget for at minimere spild og øge genanvendelsen i jeres køkken/virksomhed.

Slå jeres fortælling op på jeres hjemmeside og/eller sociale medier og tag REFOOD mærket.
Send jeres fortælling til os på info@refoodlabel.dk
Jeres fortælling skal være os i hænde senest d. 27. april. Bestyrelsen i REFOOD mærket udvælger de tre bedste tiltag. Disse går videre til afstemning blandt alle vores medlemmer.

Vi glæder os til at se, hvad I finder på.

HVAD KAN MAN VINDE?
Vinderen vil blive kåret d. 7. maj 2024.

Præmien er en vildt lækker gavekurv fra små producenter, som kan deles mellem kollegerne. Desuden får vinderen et fysisk og digitalt diplom fra REFOOD mærket, som både kan hænges op og bruges på hjemmesiden.

REFOOD mærket sørger for en masse anerkendelse på de sociale medier og presseomtale.

Hvis du ønsker, at kåringen skal foregå på din arbejdsplads, møder vi gerne op til præmieoverrækkelse, kram og håndtryk.

Daka Denmark A/S
Lundagervej 21
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776039
P nummer: 1017614874

Kontaktperson

KJN
Katja Juul Nielsen
Marketing Manager
+45 41246464 kjn@daka.dk

Send til en kollega

0.031