23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan ser fremtidens flaske ud

Fremtidens flaske er lavet af papir. Efter et spændende udviklingsarbejde med deltagelse af bl.a. Betech er PABOCO - Paper Bottle Company - klar med deres biobaserede flasker som alternativ til traditionel emballage i plast eller glas.

Udløber
31. december 2028

Oppustelig silikonekerne former papirflaskerne

Papirflaskerne består af 57 % FSC-certificerede papirfibre og 43 % polymerfilm af genanvendt PET (polyetylenterephthalat). Hensigten er, at de skal være genanvendelige og 100 % biobaserede med en tynd film af nedbrydelig PEF-bioplast.

Betech har udviklet en oppustelig og kerne af silikonegummi, som benyttes til at formgive papirflaskerne – og skabe flaskernes hulrum. Efter formpresningen fjernes kernen, som genbruges i efterfølgende produktioner.

I den forbindelse har Betech hjulpet PABOCO med:

  • Materialevalg
  • Designmuligheder (variable kundedesigns)
  • Fremstilling af støbeværktøj
  • Optimering af procesparametre


Stor interesse fra kendte varemærker

Papirflaskerne kan potentielt være med til at revolutionere emballage, som vi kender det i dag – og det har mange fået øjnene op for.

Lige nu er verdensfirmaer som Carlsberg, l’Oreal, Coca Cola og The Absolut Company i gang med at teste papirflaskerne på deres produkter. Så selvom det lige nu kan virke skørt, at papir skulle kunne indeholde og beskytte fx mad- og drikkevarer, vil det med al sandsynlighed være en realitet om ganske få år.

Få solid rådgivning fra din specialist

Betech er specialist i pakninger, teknisk gummi og polymerprodukter - og vi giver dig meget gerne rådgivning, når du skal udvikle nyt eller optimere dit produkt. På Betechs hjemmeside kan du læse mere om PABOCO-flasken og andre spændende kundeløsninger.

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342
P nummer: 1003227587

Kontaktperson

Jesper Dawa Eliasen
Key Account Manager
+45 26771105 jde@betech.dk

Send til en kollega

0.047