23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Virkplan indgår partnerskab med Nova-C og giver kunderne en stærk IT-løsning

Virkplan har indgået partnerskab med Nova-C i Skive. Det giver kunderne en stærk samlet IT-løsning, der sikrer værdifulde BI-insigter, økonomistyring og IT-hosting mm.

Udløber
26. april 2034

Med det nye partnerskab kan kunderne få hele IT-pakken ved samme leverandør og slippe for tidskrævende IT-integrationer. Virkplan leverer abonnementsbaseret Business Intelligence og projekt- og processtyring og Nova-C leverer IT-hosting, IT-outsourcing, IT-sikkerhed og ERP- og økonomistyring. Det nye samarbejde giver således kunderne en unik samlet løsning – en ”one point of contact,” der understøtter datadrevet- ledelse og forretningsudvikling.
 
Unik platform til datadrevet ledelse
 
Simon Kristensen, som er salgschef og partner i Nova-C udtaler: ”Kombinationen af vores mange IT-forretningsben og Virkplans virkelig gode platform til Power BI og projekt- og processtyring styrker vores tilbud til vores kunder. Platformen understøtter datadrevet ledelse på tværs af virksomheden og ledelsen og eksempelvis økonomi og salg kan få adgang til platformen og få specialudviklede dashboards, som giver dem en indsigt, jeg ikke har set i andre løsninger. Og her taler vi ikke om brugerpriser men om en samlet pris. Det betyder faktisk meget for udbredelsen af datadrevet ledelse i virksomhederne. Vi har i en årrække fulgt markedet og oplevet en stigende efterspørgsel efter BI hos vores kunder. Med Virkplan har vi fundet den helt rigtige partner. De har det samme værdisæt som os og brænder for at servicere kunderne bedst muligt.”
 
Nova-C er professionelle og solide
 
Peter Jul Jakobsen, partner og direktør i Virkplan udtaler: ”Jeg er meget glad for, at vi har indgået partnerskab med Nova-C. Vi kan som systemleverandør supplere deres mange kompetencer med BI og projekt- og processtyring. Nova-C er professionelle, solide og ordentlige, og det taler lige ind i vores forretningsmodel. Og så komplicerer de ikke tingene mere end højst nødvendigt. Jeg føler virkelig, der er tale om et perfekt match, som giver kunderne en stærk løsning.” 
 
NOVA-C er en fusion mellem Midtjysk Data i Viborg og NOVA-C i Skive. De tilbyder en samlet IT-pakke med IT-hosting, IT-sikkerhed og økonomistyring med programmerne Uniconta og C5 samt mulighed for IT-outsourcing. Med et højt serviceniveau og respekt for nedetid og kundernes forretning, er de i al beskedenhed den bedste IT-partner i Midtjylland.
 
Virkplan har med sin egenudviklede platform, der tilbyder Business Intelligence og projekt- og processtyring en stærk Power BI løsning, der hver dag servicerer mere end 1.000 brugere over hele Danmark med værdifulde indsigter, som gør dem i stand til at udøve datadrevet ledelse og forretningsudvikling.
 
Læs mere om Virkplan her.
Læs mere om Nova-C her.
 

Virkplan ApS
Yrsavej 36 st.
8230 Åbyhøj
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38513583
P nummer: 1022300012

Kontaktperson

PJJ
Peter Jul Jakobsen
Medejer & Direktør
peter@virkplan.dk

Send til en kollega

0.047