23948sdkhjf
Del siden
Annonce

30 år med ISO 9001 i Hans Buch

Hans Buch fejrer i denne måned 30 år med certificeret kvalitetsledelse. Det viser, at kvalitet tages alvorligt, siger Hans Buchs adm. direktør.

I den forgangne måned er Hans Buch blevet recertificeret i ISO 9001, der er en internationalt anerkendt standard for kvalitetsledelse. Certificeringen runder nu et skarpt hjørne med 30 års udvikling og tilpasning til tidens tendenser, efterhånden som både Hans Buch og standarderne er blevet tilrettet gennem årene.

- Jeg hæfter mig ved, at Hans Buch har løbende tilpasset ledelsessystemet, organisationen og kulturen, så det afspejles i det daglige arbejde i takt med, hvordan omverdenen og samfundet har udviklet sig, siger Henrik Rudolf, der er selvstændig konsulent og auditor på vegne af LRQA, i en pressemeddelelse.

-  Tre årtiers opretholdelse af ISO 9001 vidner om, at Hans Buch har fulgt med udviklingen sammen med standarden for kvalitetsledelse, som også løbende er udviklet og tilpasset siden den første version, siger han. 

Kvalitetsledelse og miljøledelse er fastforankret i Hans Buch

Foruden ISO 9001 er Hans Buch også certificeret i miljøledelse (ISO 14001) og arbejder i 2024 på at opnå certificeringen for arbejdsmiljøledelse (ISO 45001). Certificeringen er et anker i arbejdskulturen i Hans Buch, forklarer Lene Schæbel, der er HR Business Manager i Hans Buch.

- Vi træner løbende vores medarbejdere i de systemer og processer, som ISO 9001 og ISO 14001 foreskriver. Derfor er kvalitetsledelse og miljøledelse en fastforankret del af vores arbejdskultur i Hans Buch, og det bidrager til at styre vores strategi og udviklingskultur, siger hun i pressemeddelelsen.

Skal sprede sig til hele værdikæden

I Hans Buch er målet at inspirere leverandører og samarbejdspartnere til at følge de samme internationalt anerkendte principper, der bidrager til et fælles sprog og arbejdsgange internet og mellem virksomheder.

- Vi er enormt stolte over at efterleve kravene til kvalitetsdrift i Hans Buch. Det skaber genklang i branchen og viser over for vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere, at vi tager god kvalitet alvorligt og sørger for, at alle dele af vores værdikæder har en tilfredsstillende proces, siger adm. direktør i Hans Buch, Martin de Feuth Jensen.

Læs hele pressemeddelelsen her: ”Hans Buch fejrer 30-års jubilæum med kvalitetsledelse

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med LinkedIn-siden og bliv klogere på, hvordan vi arbejder hos Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Lær Hans Buch bedre at kende på to minutter

Tidligere på året lancerede Hans Buch A/S sin nye kampagnevideo, der på blot to minutter fortæller mere end et århundredes historie om Hans Buch.

Læs mere her: ”Brug to minutter og få 100 års historie om Hans Buch A/S

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundeservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.031