23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Busch Vacuum Solutions på IFAT 2024 for første gang

Fra 13. til 17. maj præsenterer Busch Vacuum Solutions et omfattende udvalg af vand- og spildevandsløsninger på IFAT i München. Busch positionerer sig som en komplet leverandør inden for dette område. Busch Vacuum Solutions finder du på den fælles stand for German Association for Water, Wastewater and Waste (DWA).

Maulburg, 22. marts 2024 – På IFAT, verdens førende messe for miljøteknologier, går Busch Vacuum Solutions nye veje inden for redefinering af vand- og spildevandshåndtering. Virksomhedens innovative løsninger er baseret på årtiers erfaring inden for vakuum- og overtryks-teknologi, skræddersyet til kravene til vand- og spildevandsbehandling og miljøbeskyttelse. Busch' produktportefølje – fra robust kolberotor-teknologi til moderne kloteknologi – er designet til at levere pålidelig og energieffektiv ydeevne, der er afgørende for nutidens udfordringer inden for spildevands- og miljøstyring.

 

Førende innovation inden for vand- og spildevandshåndtering

Den robuste konstruktion af TYR WT kapselblæsere giver enestående pålidelighed og lang levetid, hvilket er vigtigt i det barske miljø i vand- og spildevandssektoren. TYR'ens konstante luftstrøm sikrer et stabilt tryk, hvilket er afgørende for luftningen af rensningstanke. Med integrerede indløbs- og udløbslyddæmpere, der reducerer støjniveauet, sikrer TYR WT støjsvag drift. Vedligeholdelse er begrænset til inspektion af remspænding, filter og udskiftning af transmissionsolie.

 

Effektiv og konstant overtryksgenerering

MINK MM klo-kompressorer er designet til en lang række industrielle applikationer med overtryk på op til 2,0 bar(g), hvilket gør dem velegnede til anvendelser som f.eks. luftning, filtrering af sand i sandfanget og cirkulation af biogas i spildevandsbehandling. Kontaktfri kompression betyder, at der ikke er behov for olie i kompressionskammeret, hvilket reducerer vedligeholdelsesintervallerne og dermed driftsomkostningerne. Aqua-versionen af MINK MM har en speciel coating, der forhindrer korrosion. Dette er især nyttigt i fugtige miljøer. Der findes også andre versioner, der er ATEX-certificerede og derfor kan anvendes sikkert i potentielt eksplosive områder.

 

Globalt netværk og lokal tilstedeværelse

Det verdensomspændende servicenetværk fra Busch giver mulighed for omfattende kundesupport. Lokale teams er klar til at svare på specifikke anmodninger og spørgsmål for at sikre problemfri drift. Busch IoT-løsninger, såsom OTTO Digital Services, supplerer disse løsninger ved at reducere stilstand, identificere spild og øge produktiviteten.

Mød vakuum- og overtrykseksperterne fra Busch til en personlig udveksling på IFAT i München på DWA’s fælles stand: hal B2, bås 127/226.

 

Om Busch Vacuum Solutions

Busch Group er en af verdens største producenter af vakuumpumper, vakuumsystemer, blæsere, kompressorer og gasreduktionssystemer. Under sin paraply rummer koncernen tre velkendte varemærker: Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum og centrotherm clean solutions.

Den omfattende produkt- og serviceportefølje omfatter løsninger til anvendelser inden for vakuum, overtryk og reduktion i alle brancher, såsom semicon, fødevarer, analytics, kemikalier og plastik. Dette omfatter også design og konstruktion af skræddersyede vakuumsystemer og et verdensomspændende servicenetværk. 

Busch Group er en familievirksomhed, der ledes af Busch-familien. Koncernen har mere end 8.000 medarbejdere i 45 verdensomspændende lande. Busch har hovedkvarter i Maulburg, Baden-Württemberg, i den tyske, franske og schweiziske region. 

Busch-gruppen producerer på sine 19 egne produktionsfabrikker i Kina, Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Indien, Rumænien, Sydkorea, Schweiz, Storbritannien, USA og Vietnam.

Busch Group har en årlig konsolideret omsætning på næsten 2 milliarder euro.

 

Vil du læse flere spændende nyheder, interessante cases og udvide din horisont inden for vakuum, kan du skrive dig op til Buschs nyhedsbrev eller følge dem på LinkedIn.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.047