23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ATEX-kabinetkølesystem til eksplosive miljøer

Undgå overophedning, fejl ved høje temperaturer og dyre nedlukninger

Exair lancerer et nyt 316 ATEX-kabinetkølesystem® i rustfrit stål til beskyttelse af følsom elektronik i ATEX-klassificerede områder. 

ATEX kabinetkøleren er et pålideligt system, der producerer og cirkulerer kold luft inde i kabinettet. NEMA 4/4X integriteten overholdes i eksplosive områder og systemet er UL-testet, CE-kompatibelt og opfylder de strenge krav til brug ved klassificerede tryksatte elektriske kabinetter inden for zone 2 og 22.

Med en kølekapacitet på op til 1.641 W/time er systemet et ideelt svar til beskyttelse af elektriske kabinetter med problematisk overophedning i områder med eksplosiv atmosfære, både indendørs og udendørs. 

Systemet er let at montere og inkluderer et automatisk dræningsfilter, der sikrer at vand, snavs eller forurenende stoffer fra trykluftsystemet ikke passerer ind i det elektriske kabinet. Termostatstyringer er tilgængelige for at minimere trykluftforbruget, og koldluftfordelingssæt sikrer afbalanceret kold luftstrøm til alle områder af kabinettet. 

Vi tilbyder en omfattende serie af kabinetkølere, der spænder fra NEMA 12, 4, 4X og farlige områder.  Alle kabinetkølerne er CE-kompatible og UL-listede. De er holdbare og uden bevægelige dele, der slides op. 

Kabinetkølerne er ideelle til køling af kontrolpaneler, motorstyringscentre, CCTV-kameraer, laserhuse og meget mere.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe.
Du kan også se mere om vores køleløsninger her: avsdanmark.dk/koling

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.033