23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sveder din elektronik?

Nu tilbyder vi også ATEX kabinetkølere

Når det kommer til vigtigt elektronisk udstyr, er forebyggende vedligeholdelse nøglen til at undgå nedetid på grund af overophedning. Nu når varmen kommer, er det afgørende at beskytte sin elektronik.

ATEX kabinetkølersystemer er konstruerede og godkendte til brug på kabinetter inden for de klassificerede områder, zone 2 og 22. Disse UL-testede kabinetkølere er en billig og pålidelig løsning, der opfylder alle de strenge krav til eksplosive områder.

ATEX kabinetkølere kan installeres på få minutter og fås i forskellige størrelser med kølekapaciteter fra 0,29 til 1.641 W/t. ATEX-kølerne fås både i aluminium og rustfrit stål, er CE-kompatible og opretholder NEMA 4/4X-integritet i applikationer som relæpaneler, PLC'er m.m.

Er du i tvivl om hvilken køler, der er mest egnet hos dig?
Exair har lavet en kabinetkøler dimensioneringsguide, der kan hjælpe med at bestemme varmebelastningen. Guidens formål er at sikre, at du har alle de relevante oplysninger, du skal bruge for at bestemme den interne og eksterne varmebelastning i kabinettet.

Du kan downloade guiden her
https://avsdanmark.wpengine.com/wp-content/uploads/2021/09/Cabinet-cooling-sizing_AVS-Danmark.pdf

Vi er her for at hjælpe dig med dine krav til kabinetkøleren, så ring til os på 4656 4343 eller send os den udfyldte guide til mail@avsdanmark.dk, så hjælper vi dig med at finde den rigtige kabinetkøler til dit behov.

 

 

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.031