23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Elmia Subcontractor: Enkelte ledige pladser på fællesstanden

Fællesstanden på Elmia er populær og allerede nu, er der fyldt godt op med 11 tilmeldte virksomheder. Der er stadig ledige pladser, men vent ikke for længe! Vil du vise din virksomheds kompetencer frem for den skandinaviske fremstillingsindustri? Så er Elmia Subcontractor den rette platform. På Pavilion of Denmark bliver du en del af et dansk fællesskab, som står stærkt over for udenlandske kunder og konkurrenter. Sammen trækker vi flere mennesker til standen, og vi deler kontakter, viden og erfaringer med hinanden.

Elmia Subcontractor 2024, Jönköping, Sverige, 12-14 November 2024

Elmia Subcontractor har etableret sig som den førende messe for underleverandører i Skandinavien og Nordeuropa. Det er et uundværligt mødested, hvor innovative virksomheder samles for at præsentere deres nyeste produkter, dele viden og etablere forretningsforbindelser.  Fællesstanden på Elmia er populær og allerede nu, er der fyldt godt op med 11 tilmeldte virksomheder. Der er stadig ledige pladser, men vent ikke for længe! 

Hvorfor Deltage på Den Danske Fællesstand?

Vi har arrangeret og gennemført danske fællesstande på internationale messer i mere end 50 år. Det betyder, at du kan trække på erfarne kræfter, som hjælper dig med en stand, der passer til din virksomheds behov.  

Når du udstiller med os, tager vi hånd om det praktiske før, under og efter messen. Det vil sige, at du slipper for at tænke på:

  • Booking af standareal. Vi sørger for, at du får den bedst mulige placering. Vi har lange relationer med mange messearrangører, og derfor kan vi ofte forhandle en rigtig god placering.
  • Opbygning af din stand. Vores standbygger sørger for, at alt er klar, når du møder op på messen.
  • Servicering og forplejning. Vi sørger for morgenkaffe, snacks, frokost, lidt til den søde tand og drikkevarer til dig og dine kunder.
  • Nedtagning af standen. Du kan roligt tage den første flyver hjem. Vi tager standen ned og fragter dit messegods hjem. 

Læs mere om fællesstanden på Elmia Subcontractor 2024, og tilmeld dig

At deltage på Elmia Subcontractor 2024 er mere end bare en chance for at præsentere dine produkter og tjenester. Det er en mulighed for at indgå i et levende fællesskab af ligesindede fagfolk, eksperter og potentielle partnere. Her er hvorfor du ikke bør gå glip af denne mulighed:

  • Netværksmuligheder: Messer som Elmia Subcontractor er en af de bedste måder at udvide dit netværk på. På den danske fællesstand kan du møde repræsentanter fra andre danske virksomheder samt potentielle kunder og samarbejdspartnere fra hele Nordeuropa.
  • Markedsindsigt: At være til stede på en messe som Elmia Subcontractor giver dig mulighed for at få førstehåndsindsigt i de nyeste trends, teknologier og markedstendenser inden for fremstillingsindustrien. Du kan observere dine konkurrenter, udforske nye produkter og tjenester, og få inspiration til din egen virksomhed.
  • Præsentationsmuligheder: Den danske fællesstand giver dig en fremtrædende placering og synlighed på messen. Dette øger dine chancer for at tiltrække opmærksomhed fra potentielle kunder og besøgende. Vores professionelt designede, og velafprøvede standkoncept sikrer, at din virksomhed står skarpt på messen.
  • Forretningsmuligheder: Messe-deltagelse kan føre direkte til nye forretningsmuligheder. Ved at møde beslutningstagere og influenter fra forskellige brancher kan du identificere potentielle samarbejdspartnere, udvikle nye forretningsforbindelser og måske endda lukke nye salgsaftaler.

Hvordan Deltager Du?

Det er enkelt! Besøg vores hjemmeside og reserver din plads på den danske fællesstand i dag. Vi sørger for resten, så du kan fokusere på at få mest muligt ud af din deltagelse på Elmia Subcontractor 2024.

Læs mere om fællesstanden på Elmia Subcontractor 2024, og tilmeld dig

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Kontaktperson

Morten Lauridsen
Member Relations Manager
+45 60208556 mol@danishexport.dk

Send til en kollega

0.031