23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikker opbevaring og transport af medicin med ThermIT

Digital temperaturovervågning og logning på apoteket

Farmaceuter skal måle temperaturer regelmæssigt for at sikre, at temperaturfølsomme lægemidler på apoteker opbevares korrekt i henhold til styrelsens direktiver.

Trådløse temperaturfølere skal desuden måles en gang årligt, og følerne skal stresstestes for at sikre, at der er alarmer ved temperaturfald.

ThermITs digitale trådløse temperaturloggingssystem med overvågning kan løse disse opgaver for apotekerne, så ethvert manuelt arbejde med dette elimineres mest muligt. Personalet kan dermed koncentrere sig om kunderne og andre væsentlige opgaver.

- Jeg bruger ThermITs løsning. Det er en stor fordel for mig, fordi jeg altid har overblik over, hvordan temperaturen er de forskellige steder, der bliver målt. Er der noget galt, får jeg straks en sms om, at temperaturen ikke passer. Hvis for eksempel et køleskab ikke er lukket ordentligt, får du en sms, hvis temperaturen overstiger de maksimale otte grader, oplyser apoteker Brian Sforzini fra Skagen.

ThermITs løsning indeholder også en funktion til håndtering af kontrolmålinger en gang om året.

- Vi oplyser apoteket om, at nu er det kontrolmåletidspunkt for sensorer, og vi udlejer så en DANAK akkrediteret sensor til apoteket. Så kan systemet selv udføre kontrolmålingen og automatisk lave dokumentation på dette, siger Ivan Lindgren Hansen, ThermIT.

Apoteket skal sætte kontrolsensor og målsensor sammen, så processen kan aktiveres. Når kontrolmålingen er afsluttet, sendes en besked på mail og SMS, om det er OK eller IKKE, og derefter skal kontrolsensoren flyttes til næste målsensor.

Medicin transport

ThermIT tilbyder også temperaturovervågning og logning af data under transport af medicin.

Model 1. Logger + GSM Gateway til medicintransport kan logge temperaturer ned til hvert 15. minut.

Model 2. WiFi+Logger kan måle temperaturer ned til hvert 5. minut online under transporten.

Model 2 skal tilsluttes et WiFi hotspot under transporten. Hvis der ikke er forbindelse under transporten, så logges data under hele transporten og uploades automatisk til cloudserverne, når den møder et kendt WiFi netværk. Dokumentationen opbevares i fem år.

 

ThermIT ApS
Vandværksvej 24
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31063914
P nummer: 1013788002

Kontaktperson

ILH
Ivan Lindgren Hansen
salg@thermit.dk

Send til en kollega

0.078