23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En praktisk og attraktiv emballage til fødevarer

Stand Up Pouch poser er en emballage, der er let at tilpasse, og som præsenterer fødevarer på elegant vis på butikshylderne.

For fødevareproducenter, der søger efter en elegant og praktisk emballage-løsning, kan Stand Up Pouch poser være svaret. 

De kendes også som “doypacks”, eller på almindeligt dansk som “opretstående poser”. 

Det er en praktisk poseløsning, der nemt kan tilpasses forskellige volumener, og som sikrer produktet en flot stående position på butikshylderne. 

Samtidig giver stand up pouch-poser mulighed for at opnå optimale barriereegenskaber, da antallet og sammensætningen af lag kan vælges præcist efter behov. Det kan være for at opnå beskyttelse mod ilt og lys eller for at bevare produktegenskaber som smag og aroma. 

 

Elegant præsentation i butikken 
Stand Up Pouch-poser præsenterer sig godt for forbrugerne. 

De ydre lag giver et væld af muligheder for markedsføring, der skiller sig ud. Udseendes kan tilpasses med farvetryk eller måske et gennemsigtigt vindue ind til produktet. 

Posedesignet gør påfyldning i automatiske pakkemaskiner let, men det kan også håndteres manuelt. 

 

Find den rette løsning 
Vil du vide mere om Stand Up Pouch-poser eller andre former for emballage til fødevarer. Så kontakt vores erfarne team i Procudan. 

Jeres behov er altid vores udgangspunkt. Vi ved, at værdifulde løsninger altid tager højde for en lang række forhold både i og omkring emballagen. 


 
Læs mere Stand Up Pouch

Procudan A/S
Bronzevej 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28293860
P nummer: 1010989430

Kontaktperson

TP
Troels Petersen
tpe@procudan.com

Send til en kollega

0.062