23948sdkhjf
Del siden
Annonce

føtex Hjørring investerer stort i energioptimering

- Vi er i bestræbelser på at være klimavenlige rigtig glade for, at en anden lokal virksomhed, ThermIT, leverer digital temperaturovervågning til alle vores mange frit stående køle-enheder rundt om i den store butik.

Det er en stolt varehuschef i føtex Hjørring, Morten Kjær, der fortæller om den flotte, nyrenoverede butik på Bispetorvet.

Den store ombygning og renovering har kostet godt 12 millioner kroner, og målet har været at sikre en endnu bedre kundeoplevelse samt at tilpasse butikken til de stadig voksende miljøkrav og hensyn til klimaet.

For eksempel er de store faste kølediske og frysere skiftet ud med moderne og meget mere energivenlige enheder.

føtex er danskejet og en del af Salling Group, som har stort fokus blandt andet på energioptimering. 

- Vi er i bestræbelser på at være klimavenlige rigtig glade for, at en anden lokal virksomhed, ThermIT, leverer digital temperaturovervågning til alle vores mange frit stående køle-enheder rundt om i den store butik. 

- ThermITs smarte trådløse temperaturovervågning er et godt supplement til det eksisterende system i de faste enheder. Med ThermITs smarte og diskrete sensorer ved temperaturfølsomme fødevarer kan vi hele tiden på computer, ipad eller smartphone følge temperaturen. 

- Vi kan derfor i tide nå at gribe ind og varsle vores teknikere, hvis temperaturen kommer uden for det fastsatte interval. Dermed undgår vi eventuelt at måtte kassere fødevarer, og vi mindsker derved madspild, som vi også har meget fokus på.

Varehuschefen kender eksempler på, at andre har måtte kassere varer for rigtig store beløb efter nedbrud i køler og fryser.

- Det kunne være undgået med advarsel i tide fra den smarte overvågning af temperaturerne.

Morten Kjær er også glad for, at ThermITs system automatisk aflæser og logger temperatur døgnet rundt. Det hele gemmes i skyen og kan hurtigt hentes frem til brug for myndighedernes kontrol af temperaturen ved fødevarer.

Fødevaremyndighederne godkender brugen af digital temperaturovervågning, der erstatter manuelle rutineopgaver, og det letter hverdagen for ansatte både i butikker, på sygehuse, apoteker, plejehjem med videre.

Salling Group vedtog i 2018 en ny strategi for ansvarlighed. Den blev til på baggrund af FN’s 17 verdensmål, og på virksomhedens muligheder for at bidrage til de enkelte mål. Salling Group fokuserer arbejdet for ansvarlighed på verdensmålene på en række områder blandt andet…

Sundhed og trivsel - Fremme et sundt liv for alle og fremme trivsel for alle aldersgrupper

Ansvarligt forbrug og produktion - Fremme bæredygtigt forbrug og produktionsformer

Filmen er fra før ombygningen i Hjørring. 

ThermIT ApS
Vandværksvej 24
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31063914
P nummer: 1013788002

Kontaktperson

ILH
Ivan Lindgren Hansen
salg@thermit.dk

Send til en kollega

0.095