23948sdkhjf
Del siden
Annonce

mt spray præsenterer ny salgsingeniør

Hos mt spray oplever vi en stigende efterspørgsel på proces- og produktoptimering med moderne sprayteknologi. Det er derfor med stor glæde, at vi udvider teamet og kan præsentere Janne Pedersen som vores nye salgsingeniør.

Janne har en uddannelsesmæssig baggrund som agronom og 25 års erfaring med salg, rådgivning og optimering inden for primært vandsektoren. Her har hun opbygget en stor viden om teknologier til blandt andet spildevandsbehandling og tankrensning. Nu er hun klar til at fortsætte arbejdet hos mt spray, hvor hun vil rådgive om sprayløsninger til blandt andet food- og farmaindustrien.

Tæt kundekontakt i centrum
Janne tiltrådte sin nye stilling den 1. maj, og både nye og eksisterende kunder vil fremover få gavn af Jannes høje faglighed og dedikerede kundefokus, som er drevet af en stor nysgerrighed. Som hun selv siger: 

”Jeg elsker den tætte kontakt med kunderne – at møde mennesker direkte, sætte mig ind i deres udfordringer og samarbejde om at finde den bedste løsning fra A til Z. Jeg glæder mig til at lære kunderne at kende og bidrage med mine kompetencer hos mt spray.”

Kontakt os for yderligere info

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Janne Pedersen på tlf.: +45 4414 3435 eller jp@mt-spray.dk.
Læs mere om mt spray her.

mt spray a/s
Symfonivej 37
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11544398
P nummer: 1000253316

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047