23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PostNord logistics – Et effektivt og mere sikkert workflow

PostNord er i front i den nordiske logistiksektor med omkring 8000 distributionsterminaler i hele Norden. Alene i løbet af 2021 leverede de over 226 millioner pakker. Postnord Logistics workflow er mere effektivt og mere sikkert takket være løfteudstyr fra TAWI.

Postnord Logistic: En effektiv arbejdsgang

Logistiksektoren er i vækst, hvilket stiller nye krav til faciliteter og processer, da antallet af pakker og kasser kun ser ud til at stige. PostNord har over de sidste 15 år og på næsten alle sine terminaler løbende investeret i deres logistiske arbejdsgange med smarte løfteløsninger fra TAWI.

Innovativt løfteudstyr revolutionerer logistikbranchen: Effektivitet, Ergonomi og Inklusion

Logistiksektoren står over for konstante udfordringer med den stigende mængde af pakker og kasser, der skal håndteres på daglig basis. I denne evigt skiftende verden af logistik har virksomheder som PostNord Logistics været i front, idet de har implementeret innovative løfteudstyr for at forbedre deres arbejdsgange og skabe et mere effektivt og ergonomisk bæredygtigt arbejdsmiljø.

Effektivitet gennem Innovation:

PostNord har i løbet af de sidste 15 år kontinuerligt investeret i deres logistiske arbejdsgange ved at integrere smarte løfteløsninger fra TAWI. Med 13 TAWI vakuumløftere installeret på deres distributionsterminal i Jönköping, Sverige, har PostNord formået at øge effektiviteten markant. Disse løfteudstyr, herunder Højfrekvensløftere og Teleskopmonterede containertømmer, har gjort det muligt for medarbejderne at håndtere pakker hurtigt og nemt, hvilket har resulteret i kortere gennemløbstider og øget produktivitet.

En af de primære grunde til valget af TAWI's løfteudstyr er fokusset på brugervenlighed og sikkerhed. Jonatan Floss, Serviceingeniør hos PostNord, fremhæver, at vakuumløftere ikke kun reducerer belastningen på medarbejdernes arme og skuldre, men også øger energiniveauet i slutningen af skiftet. Dette har en direkte indvirkning på arbejdsmiljøet og reducerer risikoen for arbejdsskader, hvilket resulterer i et sundere og mere produktivt team.

Inklusion og Rekruttering

Vakuumløfterne har også haft en bemærkelsesværdig indvirkning på inklusionen i arbejdsstyrken. Ved at tillade alle medarbejdere at udføre opgaver, der tidligere var begrænset til kun de stærkeste, har PostNord skabt et mere inkluderende arbejdsmiljø. Dette har ikke kun gjort rekrutteringsprocessen nemmere, men også styrket medarbejdernes tilfredshed og fastholdelse af medarbejderstaben.

Anbefalinger til at sikrer et innovativt arbejdsmiljø

Som logistiksektoren fortsætter med at udvikle sig, er det vigtigt for virksomheder at investere i innovative løfteudstyr for at forblive konkurrencedygtige og opretholde en sund arbejdskultur.

Her er nogle anbefalinger:

  1. Prioriter Ergonomi: Brugervenligt og ergonomisk design bør være en central faktor ved valg af løfteudstyr for at minimere risikoen for arbejdsskader og forbedre medarbejdernes trivsel.
  2. Fokus på Inklusion: Løsninger, der tillader alle medarbejdere at udføre opgaver effektivt, bør prioriteres for at skabe et mere inkluderende arbejdsmiljø og forbedre rekrutteringsprocessen.
  3. Teknologisk Innovation: Hold dig opdateret med de nyeste teknologiske fremskridt inden for løfteudstyr for at maksimere effektiviteten og produktiviteten i dine logistikprocesser.

Ved at følge disse anbefalinger kan logistikvirksomheder som PostNord fortsætte med at transformere deres arbejdsgange og sætte standarden for en moderne og bæredygtig tilgang til logistikbranchen.

Skal vi hjælpe dig med dine logistik opgaver? Kontakt os for et besøg: tlf. 8617 2266 

Tawi Danmark A/S
Bakketoften 2
8541 Skødstrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15369795
P nummer: 1000911468

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047