23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimale FOOD/Pharma-løsninger: Det alsidige udvalg hos BS Specialslanger A/S

BS Specialslanger specialiserer sig i at levere førsteklasses løsninger til lægemiddel-, bioteknologi-, fødevare- og kemisk forarbejdningssektoren.

Revolutionering af PTFE-løsninger

Kvalitet er ikke bare et buzzword. Som pioner på området er BS Specialslanger A/S® stolt over at afsløre Pharma-Flow®, det nyeste tilføjelse til  PTFE Flow-familien. Udviklet til perfektion på faciliteten i Glostrup repræsenterer Pharma-Flow® et paradigmeskift i PTFE-slangedesign.

I modsætning til traditionelle tilbud har Pharma-Flow® en glat-korrugeret PTFE-konstruktion, der forener den upåklagelige renhed af en glat bore med den uovertrufne fleksibilitet af en korrugeret slange. Dette innovative design imødekommer de krævende krav i farmaceutiske, bioteknologiske og fødevareforarbejdningsapplikationer, hvor hygiejne og manøvredygtighed er essentiel.

Uovertruffen ydeevne, uendelige muligheder

Hos kernen af Pharma-Flow® ligger et engagement for fremragende. Lavet af højtydende copolymer PTFE-pulvere sikrer slangeindlægende enestående bøjelighed og holdbarhed, hvilket garanterer lang levetid selv i de mest krævende miljøer.

Derudover tilbyder BS Specialslangers sortiment alsidighed som aldrig før. Uanset om du vælger en ren eller antistatisk version, kan du være sikker på, at hver Pharma-Flow®-slange er omhyggeligt udviklet til at overgå forventningerne. Med FDA- og USP VI-godkendelser samt avancerede ledningsevneegenskaber i de antistatiske modeller mindskes risikoen for elektrostatisk opbygning, hvilket sikrer sikkerhed og pålidelighed i enhver applikation.

Omfattende fittings og maskinbearbejdede dele

Hos BS Specialslanger A/S® strækker engagementet for excellence sig ud over slanger. Med et topmoderne maskinværksted udstyret med CNC-drejebænke og automatiske save, leveres præcisionsfremstillede fittings og maskinbearbejdede dele, der supplerer et problemfrit slagetilbud.

Fra triclamps til flanger, rørtilslutninger til gevindadaptere strækker BS Specialslangers diverse portefølje sig til enhver behov. Hvert komponent gennemgår strenge kvalitetskontroller, med muligheder for mekanisk polering og elektropolering for at opnå den ønskede overfladeruhed. Med trykratings op til 16 bar (230 psi) og et væld af materiale muligheder sikres deres fittings lækagefri ydelse selv i de mest krævende miljøer.

Din betroede partner i pharma-løsninger

Med BS Specialslanger A/S urokkelige engagement for kvalitet, overholdelse og kundetilfredshed er de din betroede partner i at navigere gennem kompleksiteten af den farmaceutiske industri. Uanset om du har brug for skræddersyede løsninger eller færdiglavede tilbud, står deres dedikerede team klar til at omsætte din vision til virkelighed. Læs mere her

 

BS Specialslanger A/S
Smedeland 14
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65822512
P nummer: 1004258063

Send til en kollega

0.046