23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Outsourcing der får jeres produktion til at spille

Procudan Blends er præcise blandinger fra moderne anlæg. Samtidig er det en fleksibel løsning, der kan kombineres med sourcing af ingredienser og pakning i emballage.

Når I vælger at outsource dele af produktionen, så skal det ikke bare løse en konkret opgave for jer ved at levere ekstra kapacitet eller tekniske muligheder.

Det skal også kunne spille sammen med jeres egne processer, så I ikke får nye ekstra opgaver, fordi I har lagt dele af produktionen hos en ekstern samarbejdspartner.

Meningen med at outsource er jo netop, at det skal frigive ressourcer, så I kan fokusere jeres kræfter der, hvor de virkelig skaber værdi. 
 


Kombiner med sourcing og lager 
I Procudan er vi eksperter i ingredienser og emballager. Når I bruger Procudan Blends, kan I derfor flette løsningen sammen med blandt andet sourcing af ingredienser og emballage. 

I behøver derfor ikke at levere alle ingredienser til blanding hos os. Tværtimod kan I modtage færdige blandinger helt efter jeres præcise ønsker, så de er afmålte og nemt kan indgå i jeres videre produktion. 

Blandingerne kan også leveres til jer, lige når I ønsker det. På den måde sparer I lagerplads og manuel håndtering mellem produktion og lager. 
 


Fleksibilitet og kvalitet i hver leverance  
Vores tilgang til den enkelte opgave er fleksibel, og vi leverer direkte til jeres produktion. Det styrker jeres værdikæde gennem en mere sikker og optimeret produktionsproces. Alle arbejdsgange bliver dokumenteret og følger faste procedurer i overensstemmelse med den produktionsinstruks på ti trin, som vi aftaler, inden blandearbejdet går i gang. 

Vores moderne blandingsanlæg er indrettet med effektive CIP-systemer, som sikrer, at vi kan leve op til de bedste kriterier for renhed. 

Anlæggene er desuden placeret i lokaler med klimastyring, så både temperatur og luftfugtighed holdes stabilt, mens eventuelt støv bliver suget ud. 

Vores høje standarder for kvalitet, dokumentation og fødevaresikkerhed går igen i alle dele af vores forretning og gør, at I trygt kan overlade jeres produkt til os. 
 


Vil du gerne høre om mulighederne for et samarbejde med Procudan Blends. Så kontakt Salgs- og Marketingdirektør Martin Jakobsen på +45 3164 1273 eller e-mail maj@procudan.com

Procudan A/S
Bronzevej 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28293860
P nummer: 1010989430

Kontaktperson

TP
Troels Petersen
tpe@procudan.com

Send til en kollega

0.032