23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rejsebrev fra Wien: VieVinum

I disse dage er Kenneth Lund på vinmessen VieVinum i den østrigske hovedstad. Autentiske økologiske vine med kant og karakter fra mindre østrigske vinproducenter er jo et af Nemogaardens specialer.

Kenneth er på udkig efter nye spændende kandidater til vinbutikkens sortiment – men der er også tid til at hygge sig:
 
”Dagen startede med et kig ud over Østrigs største sø, Neusiedler See, der er så lang og bred, at den forsvinder i horisonten på grund af jordens krumning. Selvom søen ikke er særlig dyb, så er vandet rent som drikkevand, og bredderne et yndet mål for strandliv, vandsport og restaurantbesøg. Et godt sted at spise frokost,” fortæller han.
 
Efter frokost på en smuk restaurant ved vandkanten af søen, inviterede Franz fra Artisan Wines på fadsmagning. Der blev smagt på Chardonnay 2023 i 500-225 liters ungarske egefade og 150 liters amfora-fade. 
 
”Det var vildt forskellige smagsoplevelser. Franz bød også på smagning af et nyt forsøg med hel-drue-gæring. Det giver ekstremt komplekse vine,” siger Kenneth. Lige den historie følges op i et senere nyhedsbrev.
 
Besøget hos Artisan Wines sluttede i Franz’ tasting room, hvor vi var en tur rundt i 12 af hans klassiske vine, som du snart kan opleve igen i vinbutikken i Solrød.
 
Læs mere om Artisan Wines.
 
Vil du vide mere?  Kontakt Kenneth på 40 16 11 30 eller kenneth@nemogaarden.dk
 

Nemogaarden ApS
Nemovej 17
2680 Solrød Strand
Solrød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36199520
P nummer: 1019724014

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046