23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rejsebrev fra Wien #2: Internationale helte og Rising Stars

Kenneth Lund var inviteret til en stor smagning, før hele VieVinum – verdens største messe for østrigske vine – startede i fredags. Lidt over 100 vine var udvalgt til at deltage. 

”Jeg smagte vine, som har modtaget højeste ratings internationalt, og flere Rising Stars, som er vinhuse, der har gjort sig særlig bemærket med en særlig stil,” fortæller Kenneth Lund, Nemogaarden, og siger videre:

”Alt var umådelig professionelt arrangeret. Det foregik på den måde, at jeg fik et bordnummer og udfyldte en liste med note om, hvilke serier af vine jeg ønskede at smage. Så kom en tjener med serierne, som bestod af fem-seks forskellige vine.”

Kenneth smagte 54 vine på de knapt tre timer, smagningen varede. Han var omkring Sekt, Loibenberg, Vulkanland, Südsteiermark og smagte særligt udvalgte Chardonnay, St. Laurent, Blaufränkisch og sluttede af med tre søde ”Liquid Gold” vine.

”Det var en virkelig imponerende smagning, som blev holdt i de smukke rammer af Palais Niederösterreich i centrum af Wien,” fortæller Kenneth.

”Denne smagning præsenterede toppen af de absolut bedste vinhuse i Østrig. Jeg bliver virkelig stolt, når jeg kan se, at Weingut Lukas Markowitsch, Weingut Silvia Heinrich og Skoff Original er med i smagningen. De findes nemlig allerede på hylderne hos Nemogaarden,” siger han.

Læs mere om vinhusene hos Nemogaarden her.

Kontakt Kenneth på 40 16 11 30 eller kenneth@nemogaarden.dk

Nemogaarden ApS
Nemovej 17
2680 Solrød Strand
Solrød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36199520
P nummer: 1019724014

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047