23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt samarbejde mellem axflow a/s og grundfos dk a/s indenfor industrisegmentet

Grundfos DK A/S og AxFlow A/S har indgået en strategisk samarbejdsaftale som betyder at AxFlow A/S skal være teknisk samarbejdspartner og salgskanal indenfor industrisegmentet. 

Det betyder, at I som kunder nu har mulighed for at købe Grundfos' centrifugalpumper, så som CR/CRE, NB/NBE- og TP/TPE pumper, Booster anlæg samt meget andet, direkte fra AxFlow. 

Samarbejdet mellem AxFlow A/S og Grundfos DK A/S starter den 1. juni 2024, og vi ser frem til at kunne tilbyde jer et endnu bredere sortiment af kvalitetspumper til industrielle formål.

Den mangeårige erfaring og ekspertise der ligger hos AxFlow A/S, gør at vi kan tilbyde den rigtige pumpeløsning og dermed sikre, at I som kunder får de optimale løsninger til jeres behov.

"Vi er meget stolte af at indgå dette samarbejde med Grundfos," udtaler Torben Hornum, Salgschef hos AxFlow A/S. "Det vil give kunderne adgang til et bredere udvalg af højkvalitets pumper og styrke vores position som leverandør af pumper i markedet."

Et af fokusområderne for samarbejdet mellem AxFlow og Grundfos, er at sikre mere energirigtige pumpeinstallationer hos kunderne. Denne fokus på energioptimering vil hjælpe jer som kunder med at reducere driftsomkostningerne og forbedre jeres miljømæssige bæredygtighed. Derudover vil AxFlow’s centrallager i Holland bidrage med ultrahurtige leveringstider på udvalgte pumpetyper. 

Vi glæder os til at starte dette samarbejde, og til at tilbyde jer som kunder den bedst mulige service og support.

For support vedr. Grundfos centrifugalpumper, kontakt venligst:

Torben Hornum
Salgschef, AxFlow A/S
Tlf.: 24 44 98 88
E-mail: torben.hornum@axflow.dk 


Johnny Petersen
Produktchef, AxFlow A/S
Tlf: 48 16 88 89
E-mail: johnny.petersen@axflow.dk 


Johnny Andersen
Produktchef, AxFlow A/S
Tlf: 40 70 33 75
E-mail: johnny.andersen@axflow.dk 

 

AxFlow A/S
Schæfergårdsvej 19
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20557699
P nummer: 1004625253

Kontaktperson

JP
Johnny Petersen
jpe@axflow.dk

Send til en kollega

0.031