23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan bliver dine specialtilpassede produkter fra Silcofa leveret

Hos Silcofa har vi siden 1972 specialiseret os i at levere højkvalitets silikone- og teflonprodukter samt procesbånd til fødevare-, medicinal- og procesindustrien. Vi vil gerne vise, hvordan en typisk ordre ud fra kundens egne ønsker kunne se ud. Læs med her og bliv klogere.

Specialiserede løsninger

Når en kunde placerer en ordre hos os, bliver den straks registreret i vores system. Vi bekræfter modtagelsen og specificerer de ønskede mål og mængder, som kunden har angivet. For at imødekomme kundens specifikke behov, skærer vi i dette tilfælde SPX-masterrullen ned til den ønskede længde. Dette gøres med hjælp fra vores maskine, der sikrer præcision, så produktet lever op til de højeste standarder. Herefter bliver den omhyggeligt pakket for at beskytte det under transporten. Vi sørger for, at pakken er mærket korrekt og indeholder alle nødvendige forsendelsesdokumenter.

Endelig bliver ordren sendt til kunden via vores pålidelige logistikpartnere. Vi tilbyder hurtig og sikker levering, så kunden kan modtage deres produkter til tiden og i perfekt stand. Se en demonstrering her

Fleksibilitet i fokus 

Hos Silcofa stræber vi efter at være markedets foretrukne og bedste leverandør af silikone, teflon og procesbånd. Vores fleksibilitet betyder, at vi kan tilpasse vores produkter præcis efter dine behov, og vores omfattende produktkendskab sikrer, at du altid får den optimale løsning. 

Ved at vælge Silcofa får du ikke bare et produkt, men en samarbejdspartner, der forstår dine behov og leverer kvalitet og pålidelighed hver gang. Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste ordre og vise, hvorfor Silcofa er det rigtige valg for din virksomhed. Læs mere på vores hjemmeside lige her

SILCOFA ApS
Stamholmen 193 E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89929814
P nummer: 1002829669

Kontaktperson

Lars Monberg
Adm.direktør / Indehaver
+45 20424761 lmo@silcofa.dk

Send til en kollega

0.046