23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ThermIT er med på Den Store Klimarejse

Lanceringen af ambitiøs handleplan fandt sted i Kornets Hus ved Hjørring og blandt gæsterne var kok og iværksætter Claus Meyer

En ny national klimahandletank blev mandag eftermiddag i Kornets Hus søsat i Hjørring Kommune. Handletanken skal give kommunens DenStoreKlimarejse vind i sejlene ved at sørge for, at de mange gode tanker bliver omsat til konkrete handlinger.

Hjørring-virksomheden ThermIT er klimapartner på rejsen og tilbyder såvel private som kommuners og andre offentlige kantiner, plejehjem, skoler med videre hjælp til at nedbringe madspild, spare på strømmen og øge fødevaresikkerheden. Vi kan alle tage med på rejsen og gøre en forskel for klimaet.

Lanceringen fandt sted i Kornets Hus og blandt gæsterne var kok og iværksætter Claus Meyer, professor Sebastian Mernild, professor Michael Bang Petersen, Stifter af Navigating360 Erik Rasmussen, Hjørring Kommunes Klimapartnere og Hjørring Byråd.
 
#bæredygtighed #klima #klimahandletank #denstoreklimarejse #hjørringkommune #hjørring #klimapartner #miljø #kantiner #plejehjem #køkkener #restauranter


ThermIT ApS
Vandværksvej 24
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31063914
P nummer: 1013788002

Kontaktperson

ILH
Ivan Lindgren Hansen
salg@thermit.dk

Send til en kollega

0.047