Maja taler for amerikanske osteproducenter
Amerikanske producenter har også stort fokus på bæredygtighed. Derfor er produktchef Maja Duelund fra Procudan inviteret til at tale ved webinar om bæredygtig emballage
Bæredygtig emballage er højt på dagsordenen for fødevareproducenter på begge sider af Atlanten.
Derfor har Wisconsin Cheese Makers Association indbudt produktchef Maja Duelund fra danske Procudan som taler ved et webinar, der foregår senere i dag.
Webinaret hedder Navigating the Future of Sustainable Packaging, og Maja Duelund er blevet bedt om at fortælle om Procudans naturlige ostevoks, ProCera® Natural.
Det fossilfri alternativ
Den nyskabende ostevoks er et alternativ til de traditionelle former for emballage af petrokemiske råvarer og plastik, som i dag anvendes til oste, både i forbindelse med modning og som salgsindpakning.
I oplægget vil Maja Duelund gennemgå forskellen mellem en traditionel og naturlig ostevoks.
Hun vil også fortælle, om de forskellige analysemetoder, vi har udviklet til at teste ostevoks ud fra en række parametre.
Og hvorfor et fossilfri alternativ, som ProCera® Natural, kan være fremtiden for bæredygtig osteemballage.
Læs mere om webinaret her