23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Specialister i gummi-metalophæng udenfor standardsortiment

Hos Gravlund Industrigummi sættes der en ære i at lave de løsninger, som ikke findes på alle standardhylderne - i den rigtige kvalitet og pris.

Et godt eksempel er gummi-metalophæng i dimensioner og kvaliteter som disse, der er produceret til en kunde i togbranchen. Det store udvalg af gummi- og stålkvaliteter gør det muligt at konstruere præcis dén løsning, som passer til kundens behov.

Gravlund Industrigummi's mange års erfaringer med gummiproduktion, herunder også gummi-metalforbindelser, betyder, at kunden aldrig behøver gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig betyder erfaringerne også, at både designfasen og produktionen af emnerne foregår så effektivt som muligt. Dét kan mærkes på bundlinjen.

Inden de færdige emner afgør fra gummifabrikken i Ballerup udføres vedhæftningstest, som efterfølgende dokumenteres overfor kunden, som kan være sikker på at den aftalte kvalitet er overholdt.

Som kunde hos Gravlund Industrigummi er der ingen krav til ordrestørrelser; selv meget små ordrer er velkomne på den danske gummifabrik.

Har du også brug for en detaljeorienteret og kvalitetsbevidst samarbejdspartner med mange årtiers erfaring?

Tag fat i Gravlund Industrigummi på telefon 4466 9830 eller email info@gravlund.dk og få en solid samarbejdspartner med i projektet.

Du kan også læse mere om Gravlund Industrigummi og vores danske gummiproduktion på www.gravlund.dk.

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.064