23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du fjerne mug i dine gummitætningslister uden kemi?

Rene hylder, pletfrie ferskvarediske og skinnende gulve sikrer, at dine kunder føler sig godt tilpas. Når det kommer til fødevarer, er kravene særligt høje. Og det er netop dér, dampstøvsugerne fra BlueEvolution kan hjælpe dig. Ved at bruge tør damp opnår du hygiejnisk renlighed i kun én arbejdsgang. Uanset om det er frostrum, gummitætningslister eller pantautomater. Du vil blive overrasket over, hvor let det er at gøre 100% rent.

Lad BlueEvolution fra Dansk Procesventilation hjælpe dig med at gøre rent de steder, der tit er svære at få rigtig rene: 

 • Pantautomater
 • Kassebånd
 • Glasflader
 • Tætnings-/gummilister
 • Frostrum
 • Luftindtag og lameller
 • Gulve og sokler

ANVENDELSESOMRÅDER

 • Våd og tør rengøring af gulvet og soklerne.
 • Våd og tør rengøring af gulvet og soklerne.
 • Hygiejnisk rengøring af ferskvarediske og glasoverflader.  
 • Pantautomater, kassetransportbånd og andre overflader.  
 • Rengøring af frostrum uden afrimning.
 • Kondensatorer, lameller, ventilations- og køleenheder.  
 • Problemfri rengøring af gummilister.
 • Hygiejnisk rengøring af arbejdsborde til forarbejdning af fødevarer i bagerafdelingen, fiskeafdelingen og slagterafdelingen.

Effektiv rengøring: Med en maksimal damptryk på 10 bar og en temperatur på op til 180 grader Celsius kan den fjerne selv den mest genstridige snavs og bakterier på kort tid. 

Miljøvenlig: BlueEvolution damprensemaskinen bruger kun vand og damp til at rengøre, og derfor er den en miljøvenlig løsning. Der er ingen behov for at bruge skadelige kemikalier, hvilket gør den også mere sikker for både miljøet og brugerne.

Alsidig: BlueEvolution damprensemaskinen er også meget alsidig, og den kan bruges til at rengøre forskellige overflader og materialer. Den kan rengøre tæpper, polstrede møbler, trægulve, fliser, ovne, badeværelser, køkkenudstyr og meget mere. Dette gør den til en alsidig løsning til kommercielle rengøringsbehov.

Tid- og omkostningsbesparende: En anden fordel ved BlueEvolution damprensemaskinen er dens tids- og omkostningsbesparende egenskaber. Da den kun bruger vand og damp, er der ingen ekstra omkostninger til rengøringsmidler. Den høje temperatur og tryk i dampen gør også rengøringen hurtigere og mere effektiv, og den efterlader alle overflader helt tørre - så du kan spare tid og penge på rengøring.

Brugervenlig: BlueEvolution damprensemaskinen er også meget brugervenlig. Den har en nem betjening, og dens kompakte størrelse gør den nem at opbevare og transportere. Den har også en række tilbehør, som gør den endnu mere alsidig og effektiv.

BlueEvolution er en serie af 4 forskellige modeller, der leveres sammen med specielt udviklede mundstykker, der på hver deres måde effektivt rengør utrolig mange forskellige overflader og vanskelige områder, der i traditionel rengøring vil kræve kemikalier og meget vand. Det efterlader områderne våde, hvilket gør genstart af produktionen langsommelig. BlueEvolution efterlader en overflade, der er tør og klar til produktion, og alt er klaret i én rengøringsproces. 

Vi vil meget gerne komme og vise dig hvordan BlueEvolution virker, for du vil blive overrasket over, hvor rent der kan blive, dér hvor du måske har opgivet at komme rigtig i bund eller har haft svært ved at komme til.

Ring til os på 61 279 379,  skriv en mail til info@dansk-procesventilation eller kontakt os via online formular for at lave en aftale om en gratis demo.

Du kan se mere på Dansk Procesventilations hjemmeside om BlueEvolution og også se alle maskinerne og rengøringstilbehøret på vores webshop.

 

 

 

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

JJ
Jørn Jensen
Head of Sales BlueEvolution
+45 61224324 jorn.jensen@dansk-procesventilation.dk

Send til en kollega

0.047