23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Verdensnyhed – overvåg din luftkvalitet med AeroGuard fra Plymovent

Tag kontrol over din luftkvalitet Med AeroGuard ved din side indånder du ikke kun luft – du indånder sikkerhed og udånder tvivl. Med AeroGuard Air Monitor tager du kontrol over din luftfiltrering og får øjeblikkelig klarhed over luftkvaliteten og sikkerhed for dig og dine medarbejders helbred.

Luften, vi indånder, har indflydelse på vores velvære. Med AeroGuard Air Monitor tager du kontrol over din luftfiltrering, får øjeblikkelig gennemsigtighed og forsikring. Luftmonitoren inkluderer en gratis mobilapp (tilgængelig for iOS- og Android-enheder) og en omfattende webportal, der tilbyder dybdegående indsigt i dit indendørs miljø som aldrig før.

Med Plymovents AeroGuards intuitive tilgang til overvågning af luftkvaliteten giver dig mulighed for nemt og hurtigt at afkode den luft, du indånder, og du får den informationen, du skal bruge for at træffe begrundede beslutninger. AeroGuard er udstyret med en række forskellige sensorer og holder omhyggeligt øje med dit miljø ved at overvåge en række forurenende stoffer og klimafaktorer, der påvirker din komfort og velvære.

AeroGuard kan benyttes til følgende arbejdsmiljøer:

 • Smedeværksteder (svejserøg, skærerøg og slibestøv)
 • Autoværksteder (udstødningsgas)
 • Brandstationer (udstødningsgas)
 • Kontorer (støv, kuldioxid og flygtige organiske forbindelser)
 • Lagerhaller (støv, kuldioxid og flygtige organiske forbindelser)

Overvågning fra alle steder. Når som helst.
Alle målinger vises i letforståelige diagrammer i den GRATIS AeroGuard Mobilapp. Den indsamler data fra alle sensorer, så du nemt kan overvåge luftkvaliteten fra din mobil eller tablet dagligt, ugentligt eller månedligt. Informationen omfatter målinger af forurenende stoffer og klimafaktorer. Der findes også en online portal, hvis du ønsker mere omfattende indblik i din luftkvalitet på din egen fabriksgrundplan, og du kan gemme ubegrænset målingshistorik og invitere op til 100 kolleger til at deltage i platformen.

Overvågning af flere forurenende stoffer og klimafaktorer:

 • Partikelmateriale (PM) 1, 2,5, 4 og 10
 • Flygtige organiske forbindelser (VOC)
 • Kuldioxid (CO2)
 • Temperatur
 • Luftfugtighed
 • Lyd
 • Atmosfærisk tryk
 • Indendørs luftkvalitetsindeks (IAQ)

LED-ring og kvalitetsniveauer:
Den tydelige 360° LED-ring giver dig mulighed for at fokusere på det forureningsstof, der betyder mest for dig. Med et simpelt valg under opsætningen er du klar til at blive opdateret konstant og klar til at adressere kernen i din luftkvalitet. Med LED-ringen har du en hurtig og letforståelig visuel repræsentation af luftkvalitetsniveauer.

Grøn (God): Når LED-ringen er grøn, indikerer det, at luftkvaliteten er inden for acceptable grænser. Dette betyder normalt, at koncentrationen af forurenende stoffer er lav, og luften er sikker at indånde.

Gul (Moderat): En gul LED-ring antyder moderat luftkvalitet. Selvom det måske ikke er skadeligt for de fleste mennesker, kan dem, der er følsomme over for luftforurening, ønske at tage forholdsregler.

Rød (Usund): En rød LED-ring angiver, at luftkvaliteten er forringet og når usunde niveauer. Personer, især dem med luftvejssygdomme og ældre, bør undgå længerevarende eksponering.

Plymovent AeroGuard forhandles af Dansk Procesventilation, og den kan ses på vores hjemmeside og på vores webshop.

 

 

 

 

Dansk Procesventilation ApS
Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31588685
P nummer: 1014551847

Kontaktperson

Send til en kollega

0.093