23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du den rigtige kabinetkøler?

Når kalenderen siger juni, begynder vi at komme tættere på sommerens varme og fugtige temperaturer. Og dermed kommer problemerne med en øget varmebelastning inde i elektriske kabinetter.

De fleste kan nemt angive kabinettets størrelse, da det er en hurtig og nem måling med et målebånd. Der hvor mange går galt er, når den indvendige temperatur på kabinettet skal måles. Ægte måling med termometer eller termoelement er den eneste måde at måle denne værdi på. Gætter man værdien eller bruger man et laser-termometer eller infrarødt termometer får man ikke den korrekte værdi. De måler nemlig ikke lufttemperaturen, men temperaturen på overfladen af det materiale som termometret er rettet mod. Men det er lufttemperaturen man skal kende, da det er den, der skal nedkøles.

Et andet problem, som mange overser, er noteringen af eksisterende ventilationskanaler eller ventilatorer på kabinettet. Hvis kabinettet har en af disse, skal man vide det. Ventilationskanalerne skal være tildækket for korrekt installation, og ventilatorerne skal medregnes i beregningerne. Derfor er det vigtigt at notere CFM-værdien eller ventilatorens diameter for at dimensionere en kabinetkøler på den rigtige måde fra start.

Vores kabinetkøler dimensionsguide er værktøjet, der kan hjælpe med at bestemme varmebelastningen. Guidens formål er at sikre, at du har alle de relevante oplysninger, du skal bruge for at bestemme den interne og eksterne varmebelastning i kabinettet.

Du kan downloade Cabinet cooling sizing guiden her

Vi er her for at hjælpe dig med dine krav til kabinetkøleren, så ring til os på 4656 4343 eller send os den udfyldte guide, så hjælper vi dig med at finde den rigtige kabinetkøler til dit behov.

Du kan også læse mere på avsdanmark.dk/koling

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.062