23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Hybridpølser

Tænk mere miljøvenligt - hybridpølser

Der er ingen tvivl - udviklingen indenfor fødevarer bevæger sig en en mere miljøvenlig retning. Der bliver mere fokus på sammensætningen af vores madvarer og det betyder mere plantebaseret. En hybrid pølse med grøntsager og bælgfrugter er en innovativ fødevare, der kombinerer traditionelle kødprodukter med plantebaserede ingredienser for at skabe en mere bæredygtig og sundere mulighed.

Fordele:

Sundhed: Reducere mængden af mættet fedt og øget indholdet af fibre, vitaminer og mineraler fra grøntsager og bælgfrugt

Bæredygtighed: Mindre miljøpåvirkning pga. mindre animalsk råvare og flere plantebaseret råvarer.

Smag & tekstur: Kombination af kød og grøntsager giver en kompleks smagsprofil og tekstur

Denne type pølse er ideel for dem, der ønsker at reducere deres kødforbrug uden at gå på kompromis med smag og nydelse.

Bang & Bonsomer A/S
Rugmarken 40
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24056414

Kontaktperson

BREAKING
{{ article.headline }}
0.047