23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVK International er nomineret til DIRA Automatiseringsprisen 2024

AVK International er nomineret til DIRA Automatiseringsprisen efter at være blevet indstillet af Kilde A/S Automation. Vinderen bliver fundet efter juryen har besøgt de nominerede virksomheder i slutningen af august.

DIRA – Dansk Robot Netværk – uddeler hvert år DIRA Automatiseringsprisen til en dansk slutbruger, der har en god automatiseringshistorie.

Nomineringen
AVK International har investeret i en fuldautomatisk robotcelle til at producere skydeventiler. Robotter og avancerede visionsystemer sikrer, at ventilernes komponenter samles op og monteres automatisk. Der anvendes både presse, gevindskæring og skrueprocesser i monteringen, og ventilen bliver kvalitetstestet ved trykprøvning.

Produktionen af denne type ventiler har foregået manuelt, men ved hjælp af automatisering kan AVK producere 31 ventilvarianter i robotcellen. Det betyder øget effektivitet og sikrer større kvalitet og bedre arbejdsmiljø, da tunge løft klares af robotten fremfor medarbejderne.

Der er tale om en god og rigtig spændende løsning. Det er en ret svær og omfattende automatiseringsløsning, som AVK International A/S har kastet sig ud i – specielt med henblik på den store variation i produktstørrelserne, der arbejdes med. Det er imponerende i sig selv, og så er det ikke mindst godt at se, at implementeringen også har en positiv indvirkning på parametre som arbejdsmiljøet og bæredygtighed, lyder begrundelsen for nomineringen fra juryen.

Du kan se flere nyheder fra AVK her, og her kan du læse hele pressemeddelelsen fra DIRA og se de øvrige nominerede. 

AVK Danmark A/S
Bizonvej 1
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57693517
P nummer: 1003196858

Send til en kollega

0.094