23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få kvalitetsprodukter på tværs af kontinenter

Hos Silcofa har vi siden 1972 etableret os som Danmarks mest erfarne virksomheder indenfor silikone- og teflonprodukter samt procesbånd til fødevare-, medicinal- og procesindustrien. Vores vision om at være markedets foretrukne leverandør strækker sig langt ud over Danmarks grænser, og vi er stolte af at kunne sige, at vores produkter når kunder i hele verden.

En global kundebase
Vores engagement i at levere højkvalitetsprodukter og enestående kundeservice har ført til, at vi i dag har kunder i 34 forskellige lande på alle kontinenter. Uanset om det er i Europa, Asien, Nord- og Sydamerika, Afrika eller Australien, kan virksomheder overalt få leveret kvalitets- og specialtilpassede løsninger. 

Seneste leverancer
Den sidste måned alene har vi leveret til kunder i 11 forskellige lande ud over Danmark. Dette vidner om vores evne til hurtigt og effektivt at imødekomme vores kunders behov, uanset hvor i verden de befinder sig. Vores fleksibilitet og fokus på kvalitet gør os til en pålidelig partner for virksomheder på tværs af forskellige industrier og geografiske placeringer.

Hvorfor vælge Silcofa?
At være en global leverandør betyder, at vi forstår de unikke udfordringer og krav, som kunder i forskellige regioner kan have. Vores store viden om silikone- og teflonprodukters egenskaber kombineret med vores evne til at tilpasse produkter efter specifikke behov, gør os i stand til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder de højeste standarder.

Med mere end 50 års erfaring og ekspertise sikrer, at vi kan levere præcist det, vores kunder har brug for, og ikke blot det, vi har på lager. Dette fokus på kundetilfredshed har hjulpet os med at opbygge langvarige relationer med vores kunder over hele verden. Læs mere på vores hjemmeside lige her

Kontakt Os
Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, eller hvis du har specifikke forespørgsler, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 36 77 17 81 eller på mail: salg@silcofa.dk.

SILCOFA ApS
Stamholmen 193 E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89929814
P nummer: 1002829669

Kontaktperson

Lars Monberg
Adm.direktør / Indehaver
+45 20424761 lmo@silcofa.dk

Send til en kollega

0.174