23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rette leverandør til dine projekter

Der er mange aspekter at overveje når den rette leverandør skal vælges, fra kvalitet og pålidelighed til pris og leveringstid.

Hos Lars Broe Rustfri stål ønsker vi at gøre denne proces så nem og overskuelig for dig som muligt: 

𝐒𝐭å𝐫 𝐝𝐮 𝐦𝐞𝐝 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐤𝐬𝐞 𝐤𝐫𝐚𝐯? 
Så lad os simplificere processen. Med vores specialisering inden for skræddersyede løsninger besidder vi den nødvendige forståelse og tekniske ekspertise inden for konstruktion, materialer og produktionsprocesser til at imødekomme selv de mest komplekse krav og behov. Vi designer, konstruerer og leverer højkvalitetsløsninger til industrier såsom fødevareindustrien, medicinalindustrien og maskinbygning. 

𝐋𝐞𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐮 𝐞𝐟𝐭𝐞𝐫 𝐟𝐥𝐞𝐤𝐬𝐢𝐛𝐥𝐞 𝐥ø𝐬𝐧𝐢𝐧𝐠𝐞𝐫? 
Vores kompetencer inden for design og konstruktion, laserskæring, pladebearbejdning, smedeværksted, CNC- og efterbearbejdning af emner er samlet under et tag. Det giver os mulighed for at kombinere vores kompetencer og levere en fleksibel løsning, der kan tilpasses dine behov i processen - både nu og i fremtiden. Vi monitorerer hele dit projekt, og sikrer at det lever op til vores høje kvalitetsstandarder. 

𝐄𝐫 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐢𝐝 𝐨𝐠 𝐩å𝐥𝐢𝐝𝐞𝐥𝐢𝐠𝐡𝐞𝐝 𝐚𝐟𝐠ø𝐫𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐠? 
Leveringstiden for dit projekt afhænger af faktorer som projektets kompleksitet, størrelse, valg af materiale og vores aktuelle travlhed. Vi er dog altid engagerede i at levere dit projekt inden for den ønskede tidsramme. Med vores nyligt implementerede ERP-system, har vi nu endnu bedre mulighed for at planlægge og tracke vores produktion for at sikre, at dit projekt leveres rettidigt. Vi lægger vægt på åben kommunikation og holder dig løbende opdateret om projektets status. 

𝐒𝐲𝐧𝐞𝐬 𝐝𝐮, 𝐝𝐞𝐭 𝐞𝐫 𝐮𝐝𝐟𝐨𝐫𝐝𝐫𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐚𝐭 𝐟𝐢𝐧𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐧 𝐫𝐞𝐭𝐭𝐞 𝐛𝐚𝐥𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐦𝐞𝐥𝐥𝐞𝐦 𝐩𝐫𝐢𝐬 𝐨𝐠 𝐤𝐯𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐭? 
Pris er ikke altid den eneste afgørende faktor, når det kommer til valg af leverandør. Hos Lars Broe Rustfri Stål fokuserer vi på at tilbyde høj kvalitet, der matcher dine specifikke behov. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, men vi stræber efter at levere konkurrencedygtige løsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten. 
 
Kontakt os i dag for at starte samtalen. Vi ønsker at skabe løsninger, der imødekommer dine behov og at gøre din projektrejse så problemfri som muligt. 
 
Telefon: +45 63 15 09 09 
E-mail: larsbroe@larsbroe.dk 
 
Du kan læse mere om vores kompetencer og løsninger på vores hjemmeside: www.larsbroe.dk

Lars Broe Rustfri stål A/S
Herluf Trolles Vej 20
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21719838
P nummer: 1005148211

Kontaktperson

Peter Kaare Rasmussen
Salgschef
+45 2810 4215 pr@larsbroe.dk

Send til en kollega

0.047