23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EcoVadis-godkendelse - Bæredygtighedsforløb med Pluss

A/S Gunnar Haagensen tager et stort skridt i deres bæredygtighedsrejse

I forrige uge afsluttede A/S Gunnar Haagensen et vigtigt bæredygtighedsforløb, hvor to unge akademikere fra Pluss, spillede en central rolle i arbejdet med at forbedre bæredygtighedspraksis hos virksomheden. Dette initiativ har resulteret i en flot sølvmedalje fra EcoVadis, hvilket placerer A/S Gunnar Haagensen i top 15% af alle certificerede virksomheder.

EcoVadis: En Globalt Anerkendt Standard

EcoVadis er globalt anerkendt for sine grundige og detaljerede vurderinger af virksomheders bæredygtighedstiltag. Evalueringen er baseret på kriterier inden for klima, miljø, arbejds- og menneskerettigheder, etik og indkøb. At opnå en sølvmedalje fra EcoVadis er en betydelig præstation, især for en mindre familieejet virksomhed som A/S Gunnar Haagensen.

Samarbejdet med Pluss

Vores samarbejde med Pluss begyndte i maj, hvor Fanny Klintholt Madsen og Reza Wali dedikeret arbejdede på at opkvalificeret virksomheden i henhold til EcoVadis’ retningslinjer. ”Deres indsats har været uvurderlig, og vi er taknemmelige for deres bidrag til vores bæredygtighedsprojekt.” udtaler Lasse Haagensen, der er ejer og direktør hos A/S Gunnar Haagensen.

En stor tak skal der lyde fra A/S Gunnar Haagensen til Pluss for deres store indsats og professionalisme. Deres arbejde har ikke kun bidraget med at opnå en prestigefyldt certificering, men også styrket engagementet i bæredygtighed.

Denne certificering markerer kun begyndelsen på A/S Gunnar Haagensens bæredygtighedsrejse, da de er fast besluttede på at fortsætte med at forbedre deres bæredygtighedspraksis og ser frem til at opnå endnu større resultater i fremtiden.

A/S Gunnar Haagensen
Hejrevang 6
3450 Allerød
Allerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16279595
P nummer: 1001071554

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047