23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fuld fart fra skitse til færdigt gummiemne

Gravlund Industrigummi bygger prototyper på ugentlig basis.

Inden en ordre på op til flere tusind støbte gummiemner bliver sat i produktion er det vigtigt at være sikker på, at det er den rigtige løsning, som bliver ført ud i livet.

Derfor har gummieksperterne hos Gravlund Industrigummi hver uge møder med ingeniører og udviklere for at finde de rette løsninger, som lever op til kundernes forventninger og krav.

Designet spiller en stor rolle, men også valget af det rigtige gummimateriale er enormt vigtigt, når et nyt gummiemne skal gå fra idé til virkelighed. Derfor bruges der meget tid på forberedelserne - men der produceres også et stort antal prototyper for at afprøve idéerne i praksis.

Takket være Gravlunds store netværk af danske underleverandører er det muligt at producere og tilpasse støbeforme på rekordtid. Det giver hurtige og fleksible udviklingsforløb - og kortere tid til et nyt emne er produktionsmodnet.

Skal dit næste gummiemne også effektivt fra skitse til støbeformen? Kontakt os på telefon 4466 9830 eller på info@gravlund.dk og hør nærmere om mulighederne for et godt samarbejde.

Følg os også gerne på LinkedIn, hvis du har lyst til at se hvilke spændende projekter, vi bidrager med til det danske erhvervsliv. 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 10. år i træk den højeste kreditrating, AAA
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

MG
Mads Gravlund
Salgschef
mads@gravlund.dk

Send til en kollega

0.048