23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Isocare isoleringspuder fra Steffca – en indbringende investering

Med Isocare isoleringspuder fra Steffca kan du spare energi og penge – og gavne miljøet. Det har mange virksomheder, kommuner og offentlige institutioner allerede gjort.

Stat, kommune og private – alle skal vi gøre en indsats for at reducere energiforbruget. Ifølge det nye energicirkulære skal staten og kommunerne reducere energiforbruget med 10 % i 2011 i forhold til 2006. Rigtig mange virksomheder har ligeledes fokus på energibesparelser og grønne regnskaber. Besparelserne skal findes på et utal af områder – ved investering i nye, energivenlige produkter eller ved energieffektiv renovering af eksisterende installationer.

Helt enkle, energibesparende foranstaltninger i form af efterisolering på steder, som man ikke umiddelbart har haft øje for, kan være nemme, lavthængende og særdeles energiholdige frugter at få plukket.

Steffca A/S fremstiller Isocare isoleringspuder til steder, hvor sædvanlig kappeisolering kun vanskeligt kan anvendes, f.eks. til pumper, flanger og ventiler. Sådanne enheder henstår ofte uisolerede i varmecentraler, produktionslokaler, på indendørs og udendørs forsyningsinstallationer og er i mange tilfælde medvirkende til et unødvendigt stort energitab. Uisolerede enheder støder vi på både på ældre og helt nye installationer. På nye installationer springer man ofte over isolering af ”smådetaljer” som ventiler, flanger, pumper osv., da en kappeisolering sådanne steder både er besværlig, relativt dyr og alligevel kun en lille del af et stort projekt. – Energitabet fra disse ”smådetaljer” er dog ofte betragteligt.

Isocare isoleringspuder er skræddersyede til de enkelte enheder. De er fleksible og lette at montere og afmontere, så man har altid nem adgang til at betjene og servicere enhederne.
Steffca udarbejder ved opmåling en energiberegning på hver enkelt uisoleret enhed og beregner investeringens tilbagebetalingstid. Opmålingen udføres gratis, og energiberegningen viser, hvor en efterisolering med Isocare isoleringspuder er en god og rentabel investering. I rigtig mange tilfælde bliver kunden meget overrasket over energibesparelsens størrelse i forhold til den relativt lille investering.

Denne energiberegning er ligeledes grund¬laget for et efterfølgende salg af sparet kWh-forbrug. Virksomhederne kan ved investeringen i isoleringen ”sælge” det sparede kWh-forbrug til forsyningsselskaberne. I visse tilfælde betyder det for virksomheden, at isoleringen kan udføres til en stærkt reduceret pris. Det er en her og nu gevinst, og virksomheden sparer selvfølgelig også fremover betydelige beløb til energiforbrug. Forsyningsselskabernes tilskud til energibesparelser gavner således både driftsregnskabet og miljøet og luner godt på det grønne regnskab.

Mange steder i Danmark har Steffca allerede hjulpet virksomheder, kommuner og institutioner med betydelige energibesparelser. Isocare isoleringspuder er monteret bl.a. hos:

Arla Foods Amba
Berendsen Textil Service A/S
Brønderslev Kommune
Carletti A/S
Danmarks Nationalbank
DTU
Ecco
Gartneriet Masnedø A/S
Gumlink A/S
I/S Nordforbrændingen
Novo Nordisk A/S
Orlik Tobacco Company A/S
Rigshospitalet
Skive Kommune
Sønderborg Kommune
Tulip Food Company
Ærøskøbing Sygehus
Aarhus Universitet

Et betydeligt antal fjernvarme- og kraftvarmeværker

Tyske virksomheder og institutioner som Danone, Capina, Ferrero Rocher, universitetet i Dortmund og Münster

Læs mere om Isocare isoleringspuder på www.steffca.dk, eller kontakt os på tlf. 6531 3102 for en opmåling.


*Klik på nedenstående billeder og få et indtryk af mulighederne med Isocare isoleringspuder.

STEFFCA A/S
Romsøvej 24
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20768509
P nummer: 1004496154

Send til en kollega

0.063