Food Fraud Konference
Fusk eller sjusk med fødevarer er et voksende globalt problem. Det kan være svært at bevise, om svindlen sker for en økonomisk vinding, eller om der sløses i produktions- eller indkøbsleddene. Eller kan det?
I årevis har eksperter slået alarm om fejlmærkning og svindel med fødevarer, og det er nu blevet hverdag at benytte f.eks. kemiske spektroskopiske metoder til at afgøre, hvorvidt fødevarerne nu også er det, de giver sig ud for at være. Ret groft kan man sige, at enhver transaktion i forsyningskæden giver nye muligheder for at svindle.
Fokus er derfor skarpt rettet mod bekæmpelse af svindel med fødevarer i disse år, og det er virksomhedernes ansvar at sikre, at der er styr på sikkerheden i alle led – både hos leverandører af de råvarer, der indgår i produktionen og i logistikhåndteringen.
Konferencen Food Fraud stiller skarpt på, hvordan du bedst muligt kan beskytte din virksomhed mod fødevaresvindel. Eksperter vil præsentere de seneste fremskridt i bl.a. overvågning, og hvordan du kan afsløre og forhindre svindel med fødevarer.
Food Fraud d. 8. og 9. marts 2017