23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Food Fraud Konference

Fusk eller sjusk med fødevarer er et voksende globalt problem. Det kan være svært at bevise, om svindlen sker for en økonomisk vinding, eller om der sløses i produktions- eller indkøbsleddene. Eller kan det?

I årevis har eksperter slået alarm om fejlmærkning og svindel med fødevarer, og det er nu blevet hverdag at benytte f.eks. kemiske spektroskopiske metoder til at afgøre, hvorvidt fødevarerne nu også er det, de giver sig ud for at være. Ret groft kan man sige, at enhver transaktion i forsyningskæden giver nye muligheder for at svindle.

Fokus er derfor skarpt rettet  mod bekæmpelse af svindel med fødevarer i disse år, og det er virksomhedernes ansvar at sikre, at der er styr på sikkerheden i alle led – både hos leverandører af de råvarer, der indgår i produktionen og i logistikhåndteringen.

Konferencen Food Fraud stiller skarpt på, hvordan du bedst muligt kan beskytte din virksomhed mod fødevaresvindel. Eksperter vil præsentere de seneste fremskridt i bl.a. overvågning, og hvordan du kan afsløre og forhindre svindel med fødevarer.

Læs mere og tilmeld dig her

Food Fraud d. 8. og 9. marts 2017

 

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Ladelundvej 85
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87373010
P nummer: 1008700229

Send til en kollega

0.049