23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ACE dæmper kraften!

ACE producerer små, mellemstore og kraftige industrielle støddæmpere, der er velegnet til alle belastninger!

Undgå skader!

Støddæmperne anvendes til at absorbere stød i produktionen – og derved elimineres skader på f.eks. lineære systemer eller pneumatiske cylindre.

Ofte anvendes simple produkter, som f.eks. gummi- og fjederdæmpere, som i visse tilfælde kan skade maskinen eller medvirke til et markant højere støjniveau.

Effektiv bremsning

Hvis et bevægende element derimod rammer en ACE støddæmper, så sætter stemplet olien i trykkammeret i bevægelse. Olien presses gennem en dyse, som omdanner bevægelsesenergien til varme. Dyserne er placeret således, at kraften bremses med en jævn dæmpningskraft. Belastningen fordeles derfor jævnt, og derved forplanter energien sig til hele støddæmperen. Energien bremses med den lavest mulige kraft - på kortest mulig tid.

Nedbring vedligeholdelsesomkostningerne

Fordelen ved ACE industrielle støddæmpere er derfor, at maskinellet ikke bliver beskadiget, hvilket giver en sikker og pålidelig produktion. Maskinerne og anlæg i produktionen får længere levetid, hvilket nedbringer vedligeholdelsesomkostningerne. 

Bredt sortiment

ACE har støddæmpere til alle industrielle formål, og over 200 forskellige modeller til rådighed, fra den mindste model med 4 mm slaglængde op til den største med 406 mm i slaglængde.

We know how!

Kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11 for yderligere information!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047