Er du fastlåst i dit ERP system

| Medlemsnyhed | Indrykket af Microsolutions A/S

Hvordan skal virksomheds ledere og afdelinger inden for organisationen tænke og prioritere den digitale transformation, og ikke mindst at fremskynde denne, uden at være fastlåst i ERP systemet?

Den Digitale Teknologi kommer til at forandre den måde, som der traditionelt drives virksomhed på i dag.  Det stiller krav til virksomhedens ERP system, som skal kunne understøtte denne forandring. Kan ERP systemet ikke det, hjælper det ikke, at blive ved med at pumpe ”dækkene”. 

De virksomheder som kan omfavne denne ændring allerede i dag, kommer til at være ”newsmakers” i morgen. 

Så har du råd til at ignorere de voksende behov fra dine kunder i denne forandringens digitale verden?

Digitalisering handler ikke kun om at innovere, det handler også om at skifte gear, til en helt ny måde at arbejde på. 

Det stiller krav til medarbejderne, som skal være agile og innovative, skal kunne tilgå data og optage data - hvor som helst, når som helst.

Det skal dit ERP system kunne understøtte og håndtere, og får du sat strøm til processerne, vil du opleve en verden af brugbare data.

Data er hjertet i den digitale forretning, og nyttig viden kan differentierer.   

Få hjælp til at fremskynde den digitale transformation, at imødekomme de skiftende behov hos kunderne, og dermed at indfange og adaptere, de nye forretningsmuligheder der måtte komme.

Kontakt Lene Sørensen, Sales Manager hos Microsolutions A/S lso@microsolutions.dk eller 3084 2487 og få et bud på, hvordan den digitale transformation kan hjælpe din virksomhed

Medlemsnyhed

Indrykket af
Microsolutions A/S

Lundvej 6
8700 Horsens
Danmark
Microsolutions A/S

Send til en kollega

0.094