23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TekniClean udgiver ny personalehåndbog

TekniClean stræber efter at blive Danmarks bedste arbejdsplads inden for rengøring gennem en anerkendende og varm dialog med deres medarbejdere. Ny personalehåndbog skal være med til at opfylde det mål.

- Det skal være trygt og rart at komme på arbejde, og vi prioriterer, at medarbejderne oplever og får succes i deres arbejdsliv. Tydelige spilleregler på arbejdspladsen er med til at skabe den tryghed, og derfor har vi i TekniClean taget initiativ til at udforme en ny personalehåndbog, forklarer adm. direktør Carsten Pedersen..

Alle medarbejdere i TekniClean kan se frem til snart at modtage et eksemplar af rengøringsvirksomhedens nye personalehåndbog. Du kan klikke og se med.

Klik og se Personalehåndbogen på TekniCleans hjemmeside

- Personalehåndbogen er både for nye og erfarne medarbejdere. I personalehåndbogen kan medarbejderne finde svar på for eksempel ansættelsesforhold, rygepolitik, mobilpolitik, regler for gravide, et godt og sikkert arbejdsmiljø og seniorpolitik, forklarer Carsten Pedersen og understreger, at medarbejderne også altid er velkommen til at kontakte ham eller deres arbejdsleder, hvis de savner svar på et spørgsmål.

Hvem er TekniClean?
TekniClean er et omhyggeligt, grundigt og troværdigt rengøringsselskab båret af engagerede, dygtige og erfarne medarbejdere. Med smil på læben og blik for den ekstra gode service udfører TekniClean kvalitetsbevidst foodrengøring, kontorrengøring og vinduespudsning med stolthed hver eneste dag.

TekniClean A/S
Transitvej 16
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27048749
P nummer: 1009740275

Send til en kollega

0.032