23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få leveret tandremme og skiver fra Jens S. Transmissioner

Jens S. Transmissioner forhandler tandremme og skiver til enhver branche/industri

Jens S. Transmissioner er lagerførende af et stort sortiment indenfor tandremme og skiver. Tandremmene leveres i mange forskellige varianter, således der findes en tandrem, der passer præcist til dit behov

Vi er specialister i transmissionsløsninger og repræsenterer et stort udvalg af verdens førende producenter. Vi tilbyder produkter med kendte varemærker, lokal lagerføring, produktion og service, samt et kompetent teknisk produktkendskab. Hos os får du kvalificeret rådgivning og levering af både transportbånd og transmissionskomponenter.

Få leveret tandremme og skiver fra Jens S. Transmissioner 

Vores tandremme har en meget høj virkningsgrad uanset belastningen for transmissionen og visse typer udvikler meget lidt støj. Vores sortiment inden for tandremme består af følgende:   

·         Contitech tandrem i gummi

·         SilentSync støjfri tandremme

·         Tandrem med tommedeling

·         Tandrem med dobbeltfortanding

·         Endeløse PU Tandremme

·         Synchrochain og Falcon


·         Tandrem/Fladrem i åben længde


·         Tandremskiver
 
Hvordan fungerer tandremme i praksis?
Modsat almindelige drivremme, friktionsremme, såsom kileremme og ribremme er tandremme udstyret med ”tænder” og i praksis kører de på særlige ”tandhjul”, der medfører, at remmen ikke kan glide.
 
Derfor vil vores tandremme altid kunne holde de to forbundne aksler i præcis samme takt. Med andre ord har vores tandremme synkrone omløbstal med skiven, og der vil derfor ikke forekomme noget slip. 
 
Jens S. og service
Vores førende position på markedet medfører, at vi kan tilbyde et bredt udvalg af produkter og løsninger til konkurrencedygtige priser. Endnu en fordel I får hos Jens S. Transmissioner er, at vi kan specialtilpasse produkter på vores maskinværksted efter jeres behov. Har I derfor en forespørgsel ang. et specielt produkt, så kontakt os og hør nærmere.
 
Ønsker I mere information om Jens S. Transmissioner, vores services og produkter, så kontakt os gerne på telefon +45 70 13 83 33, hvor vi er klar til at hjælpe og vejlede i forhold til jeres transmissionsløsning.

Se vores komplette program af tandremme og tandremskiver på vores hjemmeside: www.jens-s.dk - Her finder du bl.a.

Alle typer tandremme, enkelt og dobbeltfortande. Remcord af stål, aramid (kevlar), glas eller rustfri stål
Metrisk deling: 3M, 5M, 8M, 14M, 20M
Tomme deling: MXL, XL, L, H, XH, XXH
PU tandrem: T2,5, T5, T10, T20, AT5, AT10, AT20
Tandremme i metervarer. Contitech Silent Sync pilfortandet tandrem.  Contitech Falcon (Poly-Chainprofil). Tandremskiver til metrisk deling Tandremskiver til tommedeling. Skiver til PU tandremme og Tandbarrer

 

Jens S Transmissioner A/S
Hørskætten 7
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25132408
P nummer: 1003119217

Send til en kollega

0.032